Nu met startgarantie: Basiscursus Excel

Vind jij het lastig om in Excel te werken? Weet je bijvoorbeeld niet hoe je de (basis)formules kunt gebruiken om berekeningen te maken? En wil je graag leren hoe je een werkblad kunt opzetten? Dan hebben wij goed nieuws.

In onze eendaagse Excel Training 2016 Basis leer je alle basisfunctionaliteiten van Excel te gebruiken. Je leert om op de juiste wijze een werkblad op te zetten met verschillende tabellen. Het gebruik van formules om berekeningen te maken. Hoe je grafieken kunt maken en nog veel meer. Werk je met Excel 2010 of 2014? Dan kun je deze training ook volgen. De docent geeft tijdens de training aan wat het verschil is in de verschillende versies.

Volg de eendaagse Excel Training 2016 basis voor slechts € 325,-. De training heeft in september en oktober startgarantie en gaat dus gegarandeerd door. Kijk snel op de trainingspagina.

Gevorderd Excel

Ken jij de basis van Excel al? En wil je jouw collega’s versteld laten staan door het gebruik van de meest ingewikkelde berekeningen? Dan is deze cursus wellicht iets voor jou!

In deze tweedaagse training leer je hoe je de uitgebreide formules kunt gebruiken om het gewenste resultaat te krijgen. Ook leer je de macro’s te gebruiken, spreadsheets te koppelen en cellen te benoemen. De gevorderde Excel 2016 training kun je in september en oktober met startgarantie volgen voor € 650,-.  Bekijk de trainingspagina voor meer informatie.

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid