AZ-900 uitgeroepen tot training van het jaar 2020!

Vijfhart IT-Opleidingen roept de eendaagse AZ-900 training uit tot training van het jaar 2020! Deze eendaagse Microsoft Azure training kon je in 2020 maandelijks volgen en dat werd dan ook veel gedaan. Ruim 400 cursisten volgden deze training in 2020. Zij beoordeelden de training met gemiddeld een 8,9!

Ben jij nog niet bekend met deze training? In deze blog lees je meer over de inhoud van de training, reviews van cursisten die jou zijn voorgegaan en maak je kennis met de trainer.

Wat is Microsoft Azure?

De eendaagse AZ-900 training is een kennismaking met de cloudservice van Microsoft: Azure. Met Microsoft Azure kun je snel en eenvoudig complexe publieke en bedrijfsinterne services en applicaties bouwen, implementeren en beheren.

Is deze training wat voor jou?
Deze training is geschikt voor niet-technische IT-pro’s die in aanraking komen met Microsoft Azure. Zoals degenene die betrokken zijn bij de verkoop of aankoop van op de Microsoft Azure cloud gebaseerde oplossingen en diensten of die enige betrokkenheid hierbij hebben. Na deze training praat je met jouw klanten op niveau over Microsoft Azure.

Meer weten over deze training? Lees dan de trainingsbeschrijving van de AZ-900 training of schrijf je in >

Wat vinden cursisten van de AZ-900 training?

De AZ-900 training scoort gemiddeld een 8,9. Een mooi gemiddelde waar wij trots op zijn, maar we kijken altijd hoe het nóg beter kan. Evaluaties van onze cursisten vinden wij daarom heel belangrijk. Om zelf van te leren, maar ook om voor jou inzichtelijk te maken hoe andere cursisten de training hebben ervaren. We delen de 5 meest voorkomende reacties op de training:

  1. Interactief en to the point
  2. Duidelijke uitleg
  3. Praktische voorbeelden
  4. Deskundig / trainer met veel kennis
  5. Enthousiaste trainer

Over de trainer
Marnix Wolf

De AZ-900 training wordt gegeven door Marnix Wolf, oud Microsoft Most Valuable Professional (MVP), trainer en productmanager bij Vijfhart IT-Opleidingen. Marnix is sinds mei 2018 werkzaam bij Vijfhart en heeft een bak aan ervaring en kennis als het om Microsoft gaat. In 2010 is zijn harde werk als senior consultant door Microsoft beloond met een award op het gebied van Cloud en Datacenter Management.

Marnix is een echte Microsoft kenner en is vaak als een van de eersten op de hoogte van updates van Microsoft welke hij verwerkt in zijn blog ITducatie.

Bekijk het LinkedIn-profiel van Marnix om meer over hem te weten te komen.

Iets voor jou?

Maak gratis kennis met Microsoft Azure tijdens de Azure Fundamentals (AZ-900) Discovery op 19 januari. Tijdens deze 3-uur durende Discovery ontdek jij wat Microsoft Azure te bieden heeft.

Schrijf je in voor de gratis Azure Fundamentals (AZ-900) Discovery >


Wil je nog meer te weten komen over Microsoft?

Neem dan eens een kijkje op onze speciale Microsoft themapagina. Hier vind je alle trainingen, interessante nieuwsartikelen en handige downloads.

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid