Nieuw bij Vijfhart: Marnix Wolf (MVP)

Marnix is niet zomaar iemand, wij hebben een MVP in ons midden! In 2010 is zijn harde werk als senior consultant door Microsoft beloond met een award op het gebied van Cloud and Datacenter Management. Hierdoor mag hij zichzelf Microsoft Most Valuable Professional (MVP) noemen en zal hij binnen Vijfhart zijn kennis toepassen als productmanager én trainer op het gebied van Microsoft én het datacenter portfolio.

De reden dat hij zowel het portfolio als de trainingen op zich neemt is vanwege zijn enorme passie voor het overdragen van IT-kennis. Door deze combinatie van het geven én ontwikkelen van het aanbod zal hij de vraag uit de praktijk doorvertalen naar het aanbod in de training.

Nieuwsgierig waar hij zich in de afgelopen jaren mee bezig heeft gehouden rondom Microsoft? Lees dan vooral zijn blogs die gaan over o.a. System Center Operations Manager (SCOM), System Center Configuration Manager (SCCM), Operations Management Suite (OMS) en Azure.

Leuk feitje over Marnix: Ondanks dat hij zich met ICT bezig houdt, is hij vaak op zijn MTB te vinden. Dit is zijn passie.

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Loading...
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid