Microsoft Businesstransitie Event

Als vervolg op onze sessie tijdens Microsoft Inspire organiseert Vijfhart speciaal voor Microsoft partners een sessie over digitale transformatie gericht op de transformatie van het sales proces én de sales medewerker!

In samenwerking met David Hulsenboom neemt Vijfhart je mee in de wereld van Business- en Salestransities. Als IT-opleider weet Vijfhart als geen ander welke impact de digitale transformatie heeft op de moderne bedrijfsvoering. En David Hulsenboom heeft zijn sporen reeds verdiend en begeleidde al vele bedrijven bij deze transformatie. De samenwerking die ontstond bleek succesvol en de kennis die we opdeden delen we nu graag met jou.

Want hoe hou je je staande in een continu veranderende markt? Een markt met een sterk potentiële groei, maar ook met een hoge mate van onzekerheid en complexiteit die lang niet altijd helder is. Deze dynamiek is samen te vatten in VOCO. Wat staat voor:

Veranderingen: die binnen organisaties exponentieel toenemen.
Onvoorspelbaarheid: die hierdoor een vast gegeven is.
Complexiteit: van de bedrijfsvoering en achterliggende techniek die groter wordt
Onduidelijkheid: die de overhand krijgt en zorgt voor reactief gedrag.

VOCO kan leiden tot onbewuste reactiviteit en zelfs passiviteit bij Sales en Sales Management. Resultaten zijn niet meer vanzelfsprekend en de onvoorspelbaarheid heeft een directe impact op de identiteit en overtuiging van Sales.

Dit alles vraagt een andere manier van werken, samenwerken en leren. En dat is waar Vijfhart en David Hulsenboom elkaar hebben gevonden. Tijdens deze middag bespreken we hoe belangrijk onder andere het lerend vermogen in deze context is. Met zijn visie op leren leren en dit te vertalen naar de praktijk zorgt David ervoor dat de overtuiging terug komt bij Sales. Hierdoor nemen de energie en het enthousiasme toe en dit leidt ongetwijfeld tot tastbare resultaten.

Het programma:
14.00 uur          Ontvangst
14.30 uur          Start inhoudelijk programma
17.00 uur           Netwerkborrel
18.00 uur           Einde

Locatie:
Down Under – Ravensewetering 1 – 3439 ZZ Nieuwegein

Over de sprekers:

bastiaan
Bastiaan Janssen

Vanuit zijn rol als DGA vertelt Bastiaan Janssen het verhaal van Vijfhart IT-Opleidingen. Als geen andere kent Vijfhart de dynamiek van de opleidingenmarkt in de IT. Bastiaan werkt ruim 20 jaar in het familiebedrijf dat in 1984 door zijn vader werd opgericht. Sinds september 2016 vaart hij zijn eigen koers als CEO.


David Hulsenboom

David Hulsenboom is één van Nederlands meest begenadigde sprekers en trainers. Vol passie, inspiratie en resultaat richt hij zich op businesstransformaties, waarbij de  kracht van de mens centraal staat. Zo begeleidt hij organisaties bij blijvend succesvolle verandering.

peter
Peter Verbeek 

In zijn rol als CCO vervult Peter Verbeek een belangrijke rol in de transitie van Vijfhart. Door medewerkers op nieuwe inzichten en impulsen te coachen zorgt hij ervoor dat zij pragmatisch en direct toepasbaar vanuit eigen identiteit, gedreven en bevlogen de commerciële doelstellingen ruimschoots overtreffen.

taco
Taco Hettema

Als CTO bij Vijfhart IT-Opleidingen is Taco Hettema verantwoordelijk voor het hele portfolio van diensten van de Vijfhart groep. Daarnaast adviseert hij het MT over het opzetten van andere diensten en de manier waarop het hele portfolio up-to-date gebracht en gehouden wordt.

 

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid