Lesmethoden

Klopt! Iedereen leert op zijn eigen manier en daarom hebben we vijf lesmethoden ontwikkeld. Zodat het klopt voor jou!

1. Klassikaal

Fysiek
Bij klassikale fysieke cursussen speelt de interactie binnen de groep een belangrijke rol in het leerproces: niet alleen in het contact met de docent, maar ook met medecursisten. Naast het behandelen van de theorie maken de cursisten individuele opdrachten; de resultaten worden vervolgens klassikaal behandeld. Op deze manier wordt de nieuwe lesstof nog beter opgeslagen. De cursist kan de opgedane kennis vervolgens zelf in de praktijk toepassen en doorvertalen naar de eigen organisatie.

Virtueel
Een virtuele cursus is een klassikale cursus die je digitaal bijwoont. Je hebt hierbij de ondersteuning van een ervaren docent, krijgt alle praktijkervaring mee, alleen zit je niet in een van onze klaslokalen. Ook kan je chatten met medecursisten tijdens de training.

2. Hybride

Veel van onze cursussen organiseren wij hybride. Hierbij is een deel van de cursisten fysiek in het klaslokaal aanwezig en een ander deel van de cursisten virtueel. Lees meer over hybride.

3. Persoonlijk begeleid 

Fysiek
Alleen de onderdelen leren die jij wilt leren en dat in je eigen tempo. Dit omschrijft persoonlijk begeleid leren het beste. In overleg met jouw opleidingsadviseur plan je de eerste dag persoonlijke begeleiding op een van onze locaties in. Afhankelijk van jouw training krijg je geprint cursusmateriaal of toegang tot mijn.vijfhart.nl waar je theorie leest, video’s bekijkt, oefeningen, meerkeuze- en open vragen maakt die je daarna een-op-een met de trainer behandelt. Hierdoor zorgen we ervoor dat je de lesstof aan het einde van de cursus echt beheerst.

Virueel
Virtueel persoonlijk begeleid is de virtuele variant van persoonlijk begeleid leren. Vanuit huis log je in op mijn.vijfhart.nl waar je theorie leest, video’s bekijkt, oefeningen, meerkeuze- en open vragen maakt die je daarna een-op-een met de trainer via GoToMeeting behandelt.

4. Blended

Blended is de mix van online en offline leren. Naast de ondersteuning van een gecertificeerde en ervaren trainer, krijg je praktijkdagen op een van onze locaties en kun je met een online leeromgeving overal 24/7 leren. Aan de hand van een op maat gemaakt opleidingsplan, volg je de leerroute die past bij jouw kennisniveau en wensen. Wat, waar en wanneer…jij bepaalt!

5. E-learning

Je krijgt toegang tot een persoonlijke online leeromgeving met daarin al het benodigde cursusmateriaal. Een e-learning volg je waar en wanneer jij wilt én in jouw eigen tempo. Bij een deel van ons opleidingsportfolio heb je de mogelijkheid om de cursus in de lesmethode E-learning te volgen. Bijvoorbeeld de Microsoft applicatie E-learning Excel, Word, Outlook, PowerPoint en Access. Bekijk hier alle E-learnings.

Contact

Wil je meer informatie over onze lesmethoden, neem dan contact op met onze klantadviseurs per e-mail of bel 088 – 542 78 48. Wij zorgen dat het klopt voor jou.

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid