Lesmethoden

Klopt! Iedereen leert op zijn eigen manier en daarom hebben we vijf lesmethoden ontwikkeld. Zodat het klopt voor jou!

1. Klassikaal

Fysiek
Een fysieke klassikale cursus volg je live in het klaslokaal. De interactie binnen de groep speelt hierbij een belangrijke rol in het leerproces: niet alleen in het contact met de docent, maar ook met medecursisten. Naast het behandelen van de theorie maken de cursisten individuele opdrachten; de resultaten worden vervolgens klassikaal behandeld. Op deze manier wordt de nieuwe lesstof nog beter opgeslagen. De opgedane kennis kan hierdoor snel in de praktijk worden toegepast in de eigen organisatie.

Virtueel
Een virtuele klassikale cursus volg je live op afstand. Je bent onderdeel van de klassikale groep, je hebt de ondersteuning van een ervaren docent en krijgt alle praktijkervaring mee. Ook kan je chatten met medecursisten en de docent tijdens de cursus.

2. Hybride

Veel van onze cursussen organiseren wij hybride. Hierbij is een deel van de cursisten fysiek aanwezig in het klaslokaal, en een ander deel virtueel. Lees meer over hybride.

3. Persoonlijk begeleid 

Fysiek
Met persoonlijk begeleid leren kies je voor leren in jouw eigen tempo en je hebt de mogelijkheid om enkel de onderwerpen te leren die voor jou belangrijk zijn. Hierbij krijg je hulp  van jouw persoonlijk begeleider. Afhankelijk van de cursus ontvang je jouw cursusmateriaal of toegang tot mijn.vijfhart.nl waar je theorie leest, video’s bekijkt, oefeningen, meerkeuze- en open vragen maakt die je daarna een-op-een met de docent behandelt.

Virtueel
Virtueel persoonlijk begeleid is de virtuele variant van persoonlijk begeleid leren. Vanuit een door jou gekozen locatie log je in op mijn.vijfhart.nl waar je theorie leest, video’s bekijkt, oefeningen, meerkeuze- en open vragen maakt die je daarna een-op-een met de docent online behandelt.

4. Blended

Blended leren is de ultieme Vijfhart kennis-cocktail. Je mixt fysiek en virtueel naar eigen smaak, zoals jou dat het beste uitkomt. Naast de ondersteuning van een ervaren docent krijg je ook praktijkdagen op een van onze locaties en kun je in de Vijfhart-online leeromgeving overal en 24/7 aan de slag. Op basis van een voor jou op maat gemaakt opleidingsplan, passend bij jouw wensen en kennisniveau, volg je de route. Wat, waar en wanneer? Dat bepaal je helemaal zelf.

5. E-learning

Je krijgt toegang tot een persoonlijke online leeromgeving met daarin al het benodigde cursusmateriaal. Een e-learning volg je waar en wanneer jij wilt én in jouw eigen tempo. Bij een deel van ons opleidingsportfolio heb je de mogelijkheid om de cursus als  E-learning te volgen. Bijvoorbeeld: Microsoft applicatie E-learning Excel, Word, Outlook, PowerPoint en Access. Bekijk hier alle E-learnings.

Contact

Wil je meer informatie over onze lesmethoden, neem dan contact op met onze klantadviseurs per e-mail of bel 088 – 542 78 48. Wij zorgen dat het klopt voor jou.

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid