FusionTeach

Vijfhart FusionTeach

De ideale leeromgeving?
Het begint met een goed boek en een trainer uit de praktijk. Daarnaast een klas met 10 cursisten die gelijkgestemd zijn, elkaar helpen, actief meeluisteren, vragen stellen en altijd op tijd en voorbereid in de klas zitten.

Dit is een schets van de ideale leeromgeving voor zowel trainer, cursist, werkgever en Vijfhart. Alleen werkt het in de praktijk toch iets anders. Cursisten hebben niet altijd dezelfde achtergrond, leren niet in hetzelfde tempo en op dezelfde manier, en zijn niet allemaal even goed voorbereid. De trainer stemt zijn cursus af op het gemengde gezelschap, wat kan betekenen dat het net niet lekker aansluit bij jouw leerbehoefte. Daarnaast speelt een rol dat de werkgever zijn werknemer niet te lang wil missen tijdens werktijden.

De oplossing: blended leren
Vanuit Vijfhart bieden wij een leerervaring die juist persoonlijk is, met als naam FusionTeach®. Afgestemd op de achtergrond en het niveau en de ambitie van de cursist.

In de online leeromgeving mijn.vijfhart.nl (nu ook verkrijgbaar in de appstore voor Android én iPhone) bepaal je als cursist zelf of je eerst de theorie doet en daarna de labs of juist omgekeerd. Je bekijkt de video’s die jij als eerst wil zien en stelt gemakkelijk vragen aan medecursisten en/of de trainer.

Persoonlijk begeleid leren geeft jou de mogelijkheid om met de trainer te sparren of in alle rust op locatie jouw lesstof en/of opdrachten uit te werken. Er zijn twee FusionTeach opties. Je kunt kiezen voor ‘Samen Doen’ of ‘Samen Groeien’, waarin je het aantal klassikale dagen afstemt op jouw behoefte. Deze dagen pas je aan op jouw eigen werk en/of privé schema.

Bekijk hier onze FusionTeach trainingen >

#Samengroeien
Met een collega een persoonlijk FusionTeach traject volgen is op deze manier nog effectiever. Samen discussie voeren, sparren, de theorie en praktijk toepassen op de praktijk. Een traject waarbij je momenten plant op het werk, thuis, online of in een klaslokaal, waarbij je samen dieper in de stof duikt. Dat is #samengroeien.

 

 

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid