Experts Live

Op dinsdag 19 juni is het zover. Dan vindt het grootste Microsoft IT community event plaats bij CineMec in Ede. Als Microsoft learning partner sponsort Vijfhart dit event en ontmoeten we je graag bij onze stand. Taco Hettema, Marnix Wolf en Bas Meinen praten je graag bij over ons Microsoft aanbod en de ontwikkelingen in de markt. Zien we jou ook de 19e in Ede?

Experts Live is hèt kennisevenement rondom Microsoft oplossingen. Experts Live wordt georganiseerd dóór en vóór de verschillende community’s en is inmiddels uitgegroeid tot het grootste Microsoft community evenement van de Benelux. Tijdens Experts Live praten nationale en internationale community experts jou in één dag volledig bij over laatste Microsoft technologieën. Laat je inspireren en kies uit meer dan 40 breakoutsessies. Mis het niet en bestel snel je tickets op de website van Experts Live.

Wil jij kans maken op één van de gratis tickets die we weg geven, stuur dan een mail naar b.meinen@5hart.nl. Wees er snel bij, want op=op.

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Loading...
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid