Excel trainingen

Excel trainingen

Excel trainingen

Excel is een van de meest gebruikte Microsoft Office applicaties op kantoor. In de basis is Excel een rekenprogramma, maar je kunt er ook grote hoeveelheden  gegevens structureren, analyseren en rapporteren. Hiermee geeft Excel je een goed inzicht in allerlei gegevens.

Werk je regelmatig met Excel en wil je Excel beter gebruiken? Dan is een Excel training een echte aanrader. We hebben Excel trainingen op verschillende niveaus:

Excel voor beginners

Heb je nog weinig of geen ervaring met Excel? Dan is de Excel Instap training een goede Excel training om mee te starten. Na deze training kun je op diverse manieren met gegevens aan de slag. Naar de Excel Instap Training.

Wil jij leren om spreadsheets (rekenbladen) op te zetten en efficiënt gegevens in te voeren in Excel? Schrijf je dan in voor de Excel Basis Training. In deze basiscursus Excel leer je de basisformules en functies te gebruiken en gegevens tot informatie te verwerken. Deze Excel cursus volg je klassikaal, persoonlijk begeleid of via e-learning. Naar de Excel Basis Training.

Excel voor gevorderden

Heb je de basis van Excel onder de knie en wil je meer uit Excel halen? In de Excel cursus voor gevorderden maak je kennis met de geavanceerde mogelijkheden van Excel. Efficiënter leren werken met Excel staat in deze Excel training centraal. Deze cursus volg je klassikaal, persoonlijk begeleid of via e-learning.  Naar de Excel voor gevorderden training.

Excel VBA training

Wil jij procedures (macro’s) schrijven om Excel aan te sturen? In de training Programmeren in Excel met VBA leer je om te gaan met VBA voor Excel. Naar de Excel VBA training.

Power BI Microsoft Excel

Ben jij in jouw werk veel aan het analyseren en visualiseren van gegevens? Microsoft Excel bevat diverse BI-mogelijkheden, waarmee je op eenvoudige wijze op gegevens van verschillende databronnen kunt koppelen en visualiseren. In onze Power BI trainingen, variërend van workshop, basis, gevorderd en rollen beheren, leer je hoe je optimaal resultaat haalt uit Power BI. Naar de Power BI trainingen.

Welke Excel training past bij jou?

Doe de Excel test en krijg een passend trainingsadvies (instap, basis of gevorderd).

Incompany / maatwerk

Heb je specifieke wensen, of wil jij je samen met collega’s aanmelden, dan kun je contact met ons opnemen zodat we de cursusinhoud zo goed mogelijk kunnen afstemmen op jouw/jullie wensen.

Bekijk alle Excel trainingen >

Excel trainingen (12)

Excel Basis

Excel training Basis In deze Excel training Basis volg je in één dag de basics van dit veelgebruikte Microsoft Office programma. Je leert om op de juiste wijze een werkblad op te zetten en efficië...meer

  • 1 dag
  • 445,-
  • Klassikaal
Meer info

Data analyse met Power BI – Workshop

Je dient de vaardigheden van MS Excel op gevorderd niveau, waaronder database techniek met draaitabellen, te beheersen. Indien deze vaardigheden ontbreken, volg dan eerst de cursus MS Excel Gevorderd....meer

  • 1 dag
  • 555,-
  • Klassikaal
Meer info
Alle Excel trainingen

Reviews

Ferry Diederik, Excel Gevorderd

“Enthousiaste trainer die zeer bevlogen over Excel verteld en je van alles laat zien. En ook zelf laat oefenen. Na de cursus in de mailbox nog veel tips en tricks gekregen van trainer. De locatie was prima, evenals de lunch die verderop genuttigd kon worden.”

8,3

Gebaseerd
op 450+ ervaringen

Reviews
Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid