Webinar: IT Fundamentals

De driedaagse training IT Fundamentals is er voor iedereen die op een laagdrempelige manier kennis wil maken met de verschillende IT begrippen- processen en ontwikkelingen. Door de praktische workshops is de kennis die je opdoet direct toepasbaar. Je zult onder andere kennis opdoen over databases, programmeertalen, informatiesystemen, BI, Big Data, datacenters, cloud en de toekomst van IT. Deze driedaagse training én webinar zijn geschikt voor iedereen die graag kennis rondom IT begrippen, processen en de laatste ontwikkelen wil opdoen.

Inhoud

Onze webinar over IT Fundamentals: Leergang IT voor niet IT’ers, geeft een inzicht in wat de driedaagse training jou allemaal te bieden heeft. Ben jij benieuwd of deze training wat voor jou is en wil je graag al een inkijk nemen in de gehele training? Volg dan deze webinar!

Wanneer?

Deze webinar wordt gegeven op woensdag 7 juli 2021 van 10.00 tot 11.00 uur.

Meld je hieronder aan voor de webinar:Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid