Webinar: Azure DevOps

In deze webinar leer je alles over Azure DevOps, dé one-stop oplossing voor continuous deployment/delivery bij zowel het ontwikkelen van software als infrastructure-as-code.

Tijdens deze webinar zal onze trainer Jeff Wouters laten zien hoe Azure DevOps van A tot Z is te gebruiken in dit proces, of je nu alleen werkt, in een team of met een hele afdeling/organisatie. Zowel het bepalen van werkzaamheden, planningen maken, zorgen dat je weet welke code bij welk verzoek hoort, het genereren van release notes en meer. Dit alles natuurlijk op een veilige manier waardoor ook auditors vrolijk worden en je voldoet aan compliancy regelgevingen.

Inhoud

De webinar zal beginnen bij een basis, wat bijvoorbeeld in de AZ-104 training gegeven wordt om daarna door te gaan naar onderdelen en kennis die bij de AZ-400 training gegeven worden. Op deze manier krijg je ook gelijk een goed beeld van het educatie pad wat bij deze trainingen hoort.

Wanneer?

Deze webinar wordt gegeven op 19 juli van 12.00-13.00 uur.

Meld je hieronder aan voor de webinar:

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid