Gratis #samengroeien sessie – Data Science introductie

Altijd al meer willen weten over Data Science? Schrijf je dan nu in voor de #Samengroeien sessie – Data Science introductie.

Data Science is booming!

Overal wordt er gepraat over Data Science, en daarbij ook Artificial Intelligence (AI) en machine learning, maar wat is Data Science precies? En wat kan je er mee? In deze kennissessie nemen we je mee in wat Data Science kan en hoe jij dit kan toepassen. Aan de hand van theorie, praktijkvoorbeelden en hands-on opdrachten kom je achter de antwoorden op deze vragen en helpen wij je om het beste pad voor jou te ontdekken.

Deze sessie is onderdeel van onze #Samengroeien sessies
Vijfhart organiseert maandelijks #Samengroeien sessies waarin je kennis maakt met de Future Skills binnen IT. We vertalen trends naar interactieve sessies van 1 dagdeel waarin een expert meer zal vertellen over de trend en faciliteren we kennisdeling met andere gelijkgestemde IT professionals.

Waar en wanneer?
  • De Data Science Introductie vindt plaats op vrijdag 29 maart bij onze vestiging in Nieuwegein
  • Aanvang 08:45 – 12:00 uur. 
  • Het materiaal dat wij hanteren tijdens deze sessie is veelal digitaal. Om optimaal gebruik te kunnen maken van het materiaal adviseren we je om een eigen device (laptop, tablet) mee te nemen. Dit is een advies, geen verplichting.
Schrijf je nu in voor deze sessie.Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Loading...
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid