Opleiding inspiratiemiddag

Inspirerende proefcolleges

Wil jij blijven groeien? Jouw kennis verdiepen op specifieke IT-thema’s? Of juist werken aan jouw Soft Skills? Je wilt een opleiding volgen om dit te bereiken, maar weet niet welke bij jou past? Of twijfel je welke opleider je daarvoor moet kiezen? Kom dan naar de AG Connect Opleiding Inspiratiemiddag, om je laagdrempelig te verdiepen in het aanbod. Ervaren docenten staan klaar om al je vragen te beantwoorden en om je te laten ervaren wat de opleiding inhoudt.

Vanuit Vijfhart bieden wij twee proefcolleges aan:

Proefcollege 1: Vind je eigen optimale plek in de IT!

Je bent werkzaam in de IT, maar zit je op de juiste plek? En dan bedoelen we niet ‘zit je bij de juiste werkgever’, maar de vraag is ‘zit je in de juiste functie?’ Doe jij de, voor jou, optimale werkzaamheden als IT’er?

Wellicht ben je al jaren werkzaam in de IT als medewerker van een helpdesk of systeembeheerder of een soortgelijke functie in operations en zou je eigenlijk developer willen worden. Of omgekeerd, je bent developer, maar je zou wel DevOps engineer willen worden, of Scrum master, of webontwikkelaar, enzovoorts. Kortom, je voelt je thuis in de IT, maar je zou liever een andere functie hebben. Je wilt jezelf opstuwen door weer te gaan studeren of cursussen te volgen om die andere functie te bereiken, maar de hamvraag is: ben je geschikt voor die andere functie?

Om deze vraag te beantwoorden heeft Vijfhart de Groeimonitor ontwikkeld. Een tool om te achterhalen of kandidaten geschikt zijn voor de IT-functie die ze ambiëren en/of ze zodanig kunnen worden om- en/of bijgeschoold dat ze die functie ook daadwerkelijk, met succes, in de praktijk kunnen vervullen.

Tijdens het proefcollege demonstreren wij de Groeimonitor, gebaseerd op het Europese Competence Framework, en bespreken wij een praktijkcase. Het resultaat is inzicht of en hoe je de Groeimonitor in jouw eigen situatie kan inzetten.

Schrijf je nu in >

Proefcollege 2: Draag bij aan het succes van een data-gedreven organisatie!

Data vormt de basis voor de digitale transitie die op dit moment gaande is. Met de beschikbaarheid van steeds meer data komen er ook veel keuzes, kansen en uitdagingen op je af. ‘But, what’s in for me?’ In dit proefcollege geven we je inzichten die je voorheen niet had. Leggen we nieuwe verbanden en bereiden we je voor op beslissingen waarmee jij, jouw rol in de organisatie kan verdiepen.

We vertellen je waarom traditionele BI-oplossingen niet meer geschikt zijn voor een efficiënte en nauwkeurige evaluatie van (Big)data en hoe je de complexiteit rondom Data & Analytics toepassingen vorm kan geven. Ook staan we stil bij de vraag hoe je in complexe processen, organisaties en ketens met data het verschil kan maken en wat dit betekent voor de wijze waarop we ons werk doen en wat er nodig is om als IT-professional bij te dragen aan de data-gedreven organisatie.

Na dit college;

  • Beschik je over een breder perspectief op het huidig en toekomstig werkveld;
  • Weet je wat nodig is om bij te dragen aan de data-gedreven organisatie;
  • Ben je vertrouwd met het Data & Analytics Ecosysteem;
  • Weet je hoe je een Data & Analytics Cyclus kunt optimaliseren;
  • Ken je de karakteristieken van de ‘nieuwe IT-professional’;
  • Weet je hoe jij meegaat in de digitale transitie.

Schrijf je nu in >

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Loading...
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid