Gratis #Samengroeien sessie – Internetcommunicatie, cloud, critical data en (kern)netwerk veilig, betrouwbaar en overal beschikbaar maken

Check Point biedt software en gecombineerde hardware- en softwareproducten voor IT-beveiliging, waaronder netwerkbeveiliging, EndPoint-beveiliging, mobiele beveiliging, gegevensbeveiliging en beveiligingsbeheer.

F5 Networks is gespecialiseerd in ADN-technologie (Application Delivery Networking) voor de levering van web toepassingen (bedrijfsapps) en de beveiliging, prestaties, beschikbaarheid van servers, gegevensopslagapparaten en andere netwerk- en Cloud resources.

Infoblox is marktleider in kernnetwerkservices DNS, DHCP en IPAM, gezamenlijk bekend als DDI. Voortbouwend op deze bewezen basis brengen zij DDI naar het volgende niveau met hun Secure Cloud-beheerde netwerkservices.

De kernproducten van Palo Alto Networks zijn een platform dat geavanceerde firewalls en cloud-gebaseerde aanbiedingen omvat die deze firewalls uitbreiden om andere aspecten van beveiliging te dekken.

Wil je meer weten over hoe je als bedrijf kan helpen met het beveiligen van je netwerk, hoe applicaties kunnen worden beschermd met geïntegreerde oplossingen? Of wil je weten hoe je  kan blijven anticiperen, en onderscheppen van Cyberbedreigingen?

Kom dan naar deze #Samengroeien sessie en leer meer over de technologieën, de basisbegrippen omtrent onderscheid maken tussen negatieve en positieve beveiligingsmodellen en omtrent de meest geschikte bescherming configureren van eigen web toepassingen.

DOELGROEP

Deze sessie is bedoelt voor netwerkbeheerders, netwerkoperators, netwerkingenieurs. (aankomend) Engineers en teamleden die verantwoordelijk zijn voor implementatie, beheer, werking of onderhoud van de DNS-producten. Een ieder die bekend is met netwerkconcepten, waaronder routing, switching en IP-adressering of hier meer van wilt weten.

DOEL
  • Inzicht bieden in de basisbegrippen en –vaardigheden van Check Point Security Gateway, Check Point Next Generation Firewalls en Management Software Blades.
  • Een functioneel inzicht geven in het BIG-IP-systeem van F5 Networks en het beheren van dit systeem.
  • Een eerste kennismaking met hoe je de Infoblox producten, DNS- & DHCP-protocollen, en netwerk kunt configureren en beheren.
  • Deze sessie is bedoelt om inzicht te krijgen in de essentiële functies van de volgende generatie firewalls van Palo Alto Networks.

Deze sessie is onderdeel van onze #Samengroeien sessies
Vijfhart organiseert maandelijks Gratis #Samengroeien sessies waarin je kennis maakt met de Future Skills binnen IT. We vertalen trends naar interactieve sessies van 1 dagdeel waarin een expert meer zal vertellen over de trend en faciliteren we kennisdeling met andere gelijkgestemde IT professionals.

WAAR EN WANNEER?
  • De sessie vindt plaats op vrijdag 25 oktober op onze locatie in Nieuwegein.
  • Aanvang 08:30 met koffie & thee 12:00 uur.

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid