Gratis #Samengroeien sessie – Een introductie in Blockchain en Smart Contracts

Steeds meer blockchain en smart contracts toepassingen zien het levenslicht in organisaties! Na de hype komen nu de daadwerkelijke implementaties. Steeds meer organisaties experimenteren met blockchain en smart contracts in hun bedrijfsvoering. Intern of samen met hun ketenpartners. Maar welke mogelijkheden biedt deze technologie nu? Wat zijn die smart contracts, wat is tokenization, hoe voorkomt het fraude in documenten en waarom is dit een van de belangrijkste bouwstenen in de digitale transitie?

In deze kennissessie nemen we je mee in blockchain en hoe dit is toe te passen. Aan de hand van theorie, praktijkvoorbeelden en hands-on opdrachten kom je achter de antwoorden op deze vragen en helpen wij je om het beste pad voor jou te ontdekken.

DOCENT

Alex-DowdallsDeze #Samengroeien sessie wordt gegeven door Alex Dowdalls, oprichter en partner bij Axvexo B.V. Door inzet van digitale technologieën helpen zij organisaties hun businessmodel te vernieuwen. Hij werkt met financiële, industriële en overheidsinstellingen met thema’s zoals het data gedreven cq platform businessmodel, blockchain en slimme contracten, kunstmatige intelligentie en de inbedding van governance, risk en compliance.
Naast zijn consultancy werkzaamheden is Alex een bekende platform spreker, doceert hij op Nyenrode University, NCOI en andere opleidingsinstituten en is hij startup mentor bij Yes! Delft – het innovatieplatform van TU Delft.

Bekijk onze podcast over blockchain

Deze sessie is onderdeel van onze #Samengroeien sessies

Vijfhart organiseert maandelijks Gratis #Samengroeien sessies waarin je kennis maakt met de Future Skills binnen IT. We vertalen trends naar interactieve sessies van 1 dagdeel waarin een expert meer zal vertellen over de trend en faciliteren we kennisdeling met andere gelijkgestemde IT professionals.

WAAR EN WANNEER

  • De sessie vindt plaats op vrijdag 24 april op onze locatie in Nieuwegein.
  • Aanvang 08:30 met koffie/thee/fris.
  • Het duurt tot ongeveer 12:00 uur

Sfeerimpressie #Samengroeien sessie

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid