Gratis Power Platform Fundamentals (PL-900) Discovery

Ben je een niet IT-er en wil je graag meer weten over wat PowerApps en Power Automate (Flow) uit het Microsoft Power Platform voor jouw bedrijf kan betekenen? Of ben je juist IT-er en wil je eens zien hoe eenvoudig het is volledige applicaties te ontwikkelen met PowerApps? Dan is dit dé GRATIS sessie voor jou!

Inhoud

Tijdens deze GRATIS webinar krijg je te zien hoe eenvoudig je applicaties kunt bouwen en processen kunt automatiseren zónder enige voorkennis of IT-ervaring.

Geen technische formules of code kloppen, maar wel praktische en reproduceerbare voorbeelden om je mee te inspireren!

Dus, meld je nu aan en zorg ervoor dat je op tijd kennis maakt met dit fantastische product om jou en je bedrijf verder te helpen!

OVER DE DISCOVERY

Deze webinar kun je zien als een soort ontdekking van wat de tweedaagse PL-900 training allemaal te bieden heeft. Wil je na deze webinar nog meer leren over Microsoft PowerApps of Power Automate? Na deelname aan de discovery ontvang je een aantrekkelijke aanbieding voor de PL-900 training.

WAAR EN WANNEER?

  • De discovery vindt plaats op donderdag 4 februari
  • Wij starten om 09:30 uur met de webinar en eindigen om 11:00 uur

Wil jij kennismaken met Microsoft PowerApps? Schrijf je dan gratis in:

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid