Webinar Windows Virtual Desktop (WVD 2020)

Breng de werkplek van de toekomst naar de werknemer thuis met de nieuwe Windows Virtual Desktop (WVD 2020) oplossing!

Door COVID-19 is men genoodzaakt meer vanuit huis te werken. Ook vanuit huis wil de werknemer dezelfde werkplek ervaren als op kantoor, zowel qua functionaliteiten als performance. Veel organisaties nemen nu stappen om versneld over te stappen op de Microsoft cloud met o.a. Windows Virtual Desktop (WVD 2020). Deze versie is volledig geintergreerd in de Azure portal wat de mogelijkheid geeft het te combineren met andere afgenomen Microsoft diensten en services. Hiermee breng je op een eenvoudige manier een geoptimaliseerde kantoorwerkplek naar de werknemer thuis, zonder in te leveren op beheersbaarheid en veiligheid.

Wat is WVD 2020 precies? Hoe zet ik dit op een veilige en verantwoorde manier in voor mijn organisatie? Al deze vragen en meer komen tijdens deze webinar aan bod. Deze webinar wordt gegeven door een zeer ervaren consultant. Dus geen Microsoft marketing verhaal maar ‘the real deal’!

Doelgroep: De IT Pro die meer wilt/moet weten van WVD omdat zijn/haar organisatie WVD gebruikt of gaat gebruiken.

Dit onderwerp is een onderdeel van de Windows Virtual Desktop (WVD) ARM in de praktijk.

DEZE WEBINAR IS ONDERDEEL VAN ONZE KLOPPENDE VIJFHART WEBINARS

Vijfhart organiseert maandelijks Gratis webinars waarin je kennis maakt met de Future Skills binnen IT. In een webinar maak je kennis met het onderwerp. Een expert geeft een presentatie over het onderwerp en geeft jou de mogelijkheid om hier vragen over te stellen. Een webinar is geen mini-cursus of korte training. Kijk hier alle webinars terug.

WAAR EN WANNEER?

  • Deze webinar vindt plaats op vrijdag 11 december 
  • Wij starten om 11:00 uur met de webinar en eindigen om 12:00 uur

Inschrijven is niet meer mogelijk.

Kijk de webinar terug

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid