Webinar: Public Cloud

De Public Cloud is de klassieke vorm van Cloud Computing, dit type cloud stelt een cloud provider in staat om grote hoeveelheden opslag en andere resources aan het publiek beschikbaar te stellen. De Public Cloud is onder andere beschikbaar voor bedrijven in de vorm van abonnementen en kan bedrijven voorzien in wisselende behoeften. Public Cloud biedt onder andere voordelen op het gebied van flexibiliteit en schaalbaarheid, zo kun je eenvoudig opschalen wanneer jouw behoeftes hierom vragen. Je betaalt hier alleen voor wat jij afneemt. Zo kunnen bedrijven die piekmomenten ervaren in bepaalde periodes, ook alleen voor díe periode opschalen en daarna weer afschalen indien die behoefte weer afneemt. Er zijn meerdere aanbieders van Public Cloud, waaronder AWS, Azure, IBM en Google Cloud.

Inhoud

Tijdens deze GRATIS webinar legt docent en directeur van AT Computing, Marcel Kornegoor je uit wat Public Cloud inhoudt en welke voordelen Public Cloud voor jou of jouw organisatie heeft.

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid