Webinar: Microsoft 365 Fundamentals (MS-900)

Ben jij werkzaam in de IT maar niet als IT professional? Dan is het wel zo handig om te weten wat Microsoft 365 is, doet en levert: namelijk een heleboel! De Microsoft 365 Fundamentals geeft jou het inzicht om te begrijpen wat Microsoft 365 te bieden heeft, zonder zelf de techniek in te duiken.

Wat nu?

De Microsoft 365 Fundamentals cursus (MS-900) leert jou de basis van Microsoft 365. Ben jij benieuwd wat deze cursus je te bieden heeft? Volg dan deze 3 uur durende webinar, waarin jij de basis van Microsoft 365 al krijgt uitgelegd en ook inzicht krijgt in de eendaagse cursus!

Over de Discovery

In deze webinar geven we jou een indruk van wat de eendaagse MS-900 cursus allemaal te bieden heeft. Wil je na deze webinar nog meer leren over Microsoft 365 en zelfs het bijbehorende certificaat behalen? Behaal deze dan bij Vijfhart door gebruik te maken van de zeer aantrekkelijke aanbieding die jij na deze webinar krijgt!

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid