Webinar ITIL4 – wat is er anders?

ITIL4 – wat is de kern van de vernieuwde ITIL versie

Wat is er nu zo anders geworden aan ITIL met de komst van de 4e editie van ITIL? Waarom is ITIL nog steeds relevant in een Agile of DevOps omgeving? Wat is het ITIL4 Service Waarde Systeem en wat betekenen de vier dimensies van IT die ook in ITIL3 genoemd zijn?

In deze webinar geeft trainer en coach Wilko van den Engh toelichting op de ITIL4 principes en hoe deze ook toe te passen in een ITIL3 ingerichte omgeving.

Dit onderwerp is onderdeel van de training ITIL® V3 Foundation naar ITIL®4 Bridge.

DEZE WEBINAR IS ONDERDEEL VAN ONZE KLOPPENDE VIJFHART WEBINARS

Vijfhart organiseert maandelijks Gratis webinars waarin je kennis maakt met de Future Skills binnen IT. In een webinar maak je kennis met het onderwerp. Een expert geeft een presentatie over het onderwerp en geeft jou de mogelijkheid om hier vragen over te stellen. Een webinar is geen mini-cursus of korte training. Kijk hier alle webinars terug.

WAAR EN WANNEER?

  • Deze webinar vindt plaats op woensdag 14 oktober
  • Wij starten om 09:00 uur met de webinar en eindigen om 10:00 uur

KIJK DE WEBINAR TERUG


WIL JE NOG MEER TE WETEN KOMEN OVER ITIL?

Neem dan eens een kijkje op onze speciale themapagina. Hier vind je alle trainingen, interessante nieuwsartikelen en handige downloads.

 

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid