Webinar: Environmental Sustainability for Datacenters

Onze wereld verandert razendsnel, wat 10 jaar geleden nog niet bestond is nu heel gewoon, en over nog eens 10 jaar hopeloos ouderwets. Er komen dagelijks duizenden technische innovaties bij, door de digitale transformatie wordt er ook een groei verwacht in het energieverbruik van datacenters. De verwachting is nu dat datacenters 10% van het wereldwijde energieverbruik in beslag nemen in 2030.

Inhoud

In deze webinar zal Otto de Roo, Senior Datacenter Consultant & Trainer bij EPI, je onder andere vertellen over de impact van datacenters op het milieu, standaarden voor duurzame datacenters en de best practices bespreken voor het implementeren van duurzaamheid in datacenters.

Wanneer?

Deze webinar wordt in samenwerking met onze partner EPI georganiseerd, EPI is ’s werelds grootste aanbieder van datacenter trainingen, TIA-942 audit/certificering en geldt als Data Centre Operations standaard. De webinar wordt gegeven op 16 juni 2021 van 10.00 tot 11.00 uur.

EXTRA

Meer weten over welke cursussen passen bij jouw functie en ambities? Download dan onze gratis snelgids of Engelstalige quickguide

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid