Webinar De mogelijkheden en kracht van AI

Kunstmatige Intelligentie ook wel Artificial Intelligence (AI) geheten. Wat kun je er mee? Is het alleen een hype of zoveel meer?
Feit is dat AI heel veel te bieden heeft en dat per bedrijfssituatie de toepassing er van sterk kan en zal verschillen in vergelijking met andere bedrijven. Daarbij is AI niet beperkt tot een technische (punt)oplossing maar heeft ook veel te maken met PPO, People, Processes & Organization.

Was voorheen AI voorbehouden voor een kleine selectie van grote bedrijven, met de cloud is dit echt veranderd en kan elk bedrijf gebruik maken van AI, zonder al te grote investeringen aan te moeten gaan. Hiermee komt AI in het bereik van vele bedrijven te liggen en kan het slim ingezet worden.

De mate van succes van een AI implementatie hangt dan ook sterk samen met PPO en de bijbehorende dynamiek. Immers, een bedrijf en de omgeving waarin deze opereert staat niet snel maar is aan verandering onderhevig. De toepassing van AI zal daarin dus mee moeten groeien en ontwikkelen. Het mooie van AI is, dat dit allemaal mogelijk is. Een goed doordachte implementatie ervan is daarbij wel van cruciaal belang.

Tijdens deze webinar zal onze partner Reimagine, zeer ervaren in AI ontwerpen, implementaties en verbeteringen, uit de doeken doen wat AI is en aan de hand van een aantal actuele voorbeelden laten zien wat AI in de verschillende bedrijfstypes kan realiseren. Ook zal er besproken worden wat er qua PPO nodig is om AI tot een succes te maken en er voor te zorgen dat het echt gaat landen in de manier waarop het desbetreffende bedrijf zijn processen uitvoert.

Wil je meer weten over AI? Bekijk dan de training AI cursus: Fundamentals.

DEZE WEBINAR IS ONDERDEEL VAN ONZE KLOPPENDE VIJFHART WEBINARS

Vijfhart organiseert maandelijks Gratis webinars waarin je kennis maakt met de Future Skills binnen IT. In een webinar maak je kennis met het onderwerp. Een expert geeft een presentatie over het onderwerp en geeft jou de mogelijkheid om hier vragen over te stellen. Een webinar is geen mini-cursus of korte training. Kijk hier alle webinars terug.

WAAR EN WANNEER?

  • Deze webinar vindt plaats op vrijdag 21 augustus
  • Wij starten om 09:30 uur met de webinar en eindigen om 10:30 uur

KIJK DE WEBINAR TERUG

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid