Webinar BiSL, ASL, ITIL4 overview

In deze webinar wordt een globaal inzicht gegeven in de verschillende frameworks BiSL, ASL en ITIL4. Ook licht de trainer toe hoe deze frameworks praktisch met elkaar kunnen samenwerken en waar ze een overlap hebben met elkaar.

Hoe kunnen deze frameworks nu ook in een Agile omgeving ingepast worden? Je hoort het in deze webinar, gegeven door Wilko van den Engh, trainer en coach bij Vijfhart.

Dit onderwerp is een onderdeel van de training Overview ITIL®, ASL®, BiSL®.

DEZE WEBINAR IS ONDERDEEL VAN ONZE KLOPPENDE VIJFHART WEBINARS

Vijfhart organiseert maandelijks Gratis webinars waarin je kennis maakt met de Future Skills binnen IT. In een webinar maak je kennis met het onderwerp. Een expert geeft een presentatie over het onderwerp en geeft jou de mogelijkheid om hier vragen over te stellen. Een webinar is geen mini-cursus of korte training. Kijk hier alle webinars terug.

WAAR EN WANNEER?

  • Deze webinar vindt plaats op woensdag 14 oktober
  • Wij starten om 11:00 uur met de webinar en eindigen om 12:00 uur

KIJK DE WEBINAR TERUG

Wil je nog meer te weten komen over ITIL?

Neem dan eens een kijkje op onze speciale themapagina. Hier vind je alle trainingen, interessante nieuwsartikelen en handige downloads.

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid