“Van beheer naar regie” webinar

De cloud.

Ongeacht de leverancier, soort en model begint de cloud te landen. Met als resultaat dat het IT landschap complexer wordt. Immers, veel staat niet meer ‘alleen’ on-premise, maar ook (deels) in de cloud. In andere situaties staat alles in de cloud en is de on-premise variant verwijderd. Hoe dan ook, de cloud is niet meer weg te denken uit de dagelijkse IT operatie en raakt jou dan ook in al jouw werkzaamheden, ongeacht jouw rol, werkzaamheden en verantwoordelijkheden.

Kortom, de cloud raakt ook jou en heeft daarmee gevolgen voor de manier waarop jij werkt, doet en denkt. Minder van beheer (systeem/netwerk/applicatie) en meer naar een aansturende (regie) rol. Welke kennis heb je daarvoor nodig? Hoe zorg je ervoor dat jouw loopbaan meegroeit en ontwikkelt met de cloud? Dat werkgevers niet alleen vandaag voor jou in de rij staan, maar ook volgend jaar? Dat jouw werk leuk en interessant blijft om te doen, zonder dat jezelf in de cloud verdwijnt?

Het webinar ‘Van Beheer Naar Regie’ reikt jou de handvaten aan om deze en andere vraagstukken op jouw eigen manier invulling te geven. Kortom, geen ‘geek-speech’ of andere technische kennisdeling. Maar wel een aanreiking van verschillende manieren om jouw eigen loopbaan leuk en interessant te houden en mee te laten ontwikkelen en groeien met de cloud. Want één ding is zeker: De cloud is er en blijft. Nu nog zorgen dat hetzelfde van toepassing is voor jouw eigen loopbaan in de IT.

Bekijk onderstaand de opname van het webinar ”Van beheer naar Regie”

 

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid