Uitreiking ‘Partnerproject van het jaar’ Computable Award

Het project ‘De Vijfhart Groeimonitor’ van Vijfhart IT-opleidingen, ICT-Mastery en HDLG is door de redactie van Computable genomineerd voor de Computable Awards 2019 in de categorie Partnerproject van het Jaar.

In de periode 2019 tot en met 2022 vindt een groot deel van de digitale transformatie plaats. Zo’n 375 miljoen werknemers wereldwijd zullen switchen van baan door digitalisering, automatisering en vooruitgang in de kunstmatige intelligentie. De competenties die bijna elk bedrijf nodig heeft verschuiven. Veel bedrijven hebben echter niet voldoende inzicht op welke wijze de digitale transformatie hun bedrijf treft en wat precies benodigd is om toekomstbestendig te blijven.

Precies voor deze vragen ontwikkelden wij de Groeimonitor®. Hiermee krijg je inzicht in de benodigde en huidige competenties binnen jouw organisatie. Zo zorg je ervoor dat de medewerker met de juiste competenties op de juiste plek in de organisatie zit, zodat hij/zij optimaal bijdraagt aan het behalen van de organisatiedoelstellingen.

Op basis van het e-Competence Framework (e-CF, bij de overheid genaamd kwaliteitsraamwerk Informatievoorziening, afgekort KWIV), bekijken en definiëren we samen met onze klanten welke nieuwe rollen en bijbehorende competenties nu en in de toekomst relevant zijn voor de organisatie. Dit vertalen wij naar een groeiprofiel. Gezamenlijk stellen wij een complete fit/gap analyse en bijbehorend leerpad op per individu, afdeling of de totale organisatie. Lees hier meer >

Op dinsdag 29 oktober 2019 worden tijdens een sfeervolle en spannende avond dé belangrijkste ICT-prijzen van Nederland voor de 14e keer toegekend aan bedrijven, projecten en personen die zich in het afgelopen jaar nadrukkelijk hebben onderscheiden. De winnaars worden bepaald door een onafhankelijke jury en de lezers van Computable.

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid