Uitreiking ‘opleider van het jaar’ Computable award

Vijfhart en EC-Council scoren nominatie met FusionTeach leervorm

Het is inmiddels niet meer de vraag óf je gehackt wordt, maar wanneer. Niet alleen de grote banken en verzekeraars vrezen dit soort aanvallen, steeds vaker worden juist MKB’ers slachtoffers van cybercriminelen. Die beschikken ook over een interessante klantendatabase en zijn een relatief makkelijke prooi.

Vanuit Vijfhart zien wij die behoefte en bundelden daarom de krachten met EC-Council. Naast de online leren variant ‘zelf leren’ breiden wij ons aanbod uit met de leervorm ‘FusionTeach’. Dit is onze blended leervorm waarbij ‘zelf leren’ gecombineerd wordt met praktische workshops en klassikale praktijkdagen. Lees hier meer over onze nominatie.

Op dinsdag 30 oktober 2018 worden tijdens een sfeervolle en spannende avond dé belangrijkste ICT-prijzen van Nederland voor de 13e keer toegekend aan bedrijven, projecten en personen die zich in het afgelopen jaar nadrukkelijk hebben onderscheiden. De winnaars worden bepaald door een onafhankelijke jury en de lezers van Computable.

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid