Succes met Data Management

Op vrijdag 6 maart organiseren Strategy Alliance, Van Haren Publishing, Aranea, de Universiteit van Tilburg en Vijfhart het event ‘Succes met Data Management’.

Succes met Data Management

Data is de brandstof waar de digitale economie op draait. Voor nagenoeg alle organisaties, van banken tot transportbedrijven en van defensie tot de lokale gemeente, geldt dat data hét productiemiddel is waar de organisatie op draait. Het ligt dan ook voor de hand dat organisaties goed voor hun data assets zorgen. Dit ‘zorgen voor data’ is slechts één kant van de medaille. Datamanagement behelst ook waardecreatie met data. Denk daarbij aan advanced analytics, big data, en procesverbetering op basis van inzichten uit je data.

Datamanagement is geen nieuwe discipline. Het is wel een discipline die de laatste jaren steeds meer aandacht krijgt. De DAMA DMBOK kan met recht gezien worden als het referentiewerk op ons vakgebied. Dit referentiewerk geeft een breed, maar theoretisch overzicht van het veld. Organisaties en professionals worstelen met de vraag: hoe maak je het praktisch? Waar begin je? Hoe leid ik mijn mensen op om blijvend succesvol te zijn? Wat zijn de laatste good practices op ons werkterrein?

Tijdens het event wordt het nieuwe boek van Bas van Gils gelanceerd met de titel “Data Management: a Gentle Introduction’’.

Programma

 • Opening door dagvoorzitter
 • Keynote: Hans Weigand
 • Parallelsessies
  • Sessie 1: Deze sessie bereidt voor op het maken van een datamangementspel. Dit spel wordt “open source” ontwikkeld.
  • Sessie 2: Deze sessie bereidt voor op de ontwikkeling van een opleidingsprogramma, inclusief een visie op certificering.
 • Koffiepauze
 • Keynote: Bas van Gils
 • Boekpresentatie
 • Borrel

Wanneer: Vrijdag 6 maart 2020 – 12:30 tot 18:30

Waar: Universiteit Tilburg

Kosten: Gratis deel te nemen!

Inschrijven

Schrijf je nu snel in voor dit gratis event via deze inschrijflink.

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid