Gratis #samengroeien sessie – Security in DevOps introductie

Security in DevOps

In de huidige wereld waarin DevOps en Pipelines steeds belangrijker zijn, automatisering van processen en snellere deployments naar productie de norm zijn geworden is security een ondergeschoven kindje. DevOps in Security probeert een brug te leggen tussen security teams en DevOps engineers. Naast een stuk theoretische kennis van Information Security en compliance regelingen wordt er ook aandacht besteed aan hoe dit in de praktijk toe te passen. Ook wordt in labs praktisch bekeken welke tooling beschikbaar is en hoe deze op te zetten en te integreren in een pipeline. Hier kan je de presentatie vinden die Jeroen tijdens de sessie hanteerde.

Deze sessie is onderdeel van onze #Samengroeien sessies

Vijfhart organiseert maandelijks #Samengroeien sessies waarin je kennis maakt met de Future Skills binnen IT. We vertalen trends naar interactieve sessies van 1 dagdeel waarin een expert meer zal vertellen over de trend en faciliteren we kennisdeling met andere gelijkgestemde IT professionals.

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid