Gratis #Samengroeien – ITIL4 is hier, een introductie

In februari heeft Axelos ITIL4 gelanceerd. Wat maakt ITIL4 nou zo anders dan ITIL3? Daar gaat deze #Samengroeien sessie antwoord op geven. ITIL4 is speciaal ontwikkeld om ITIL goed toe te kunnen passen in onze veranderende wereld en is vooral gefocust op het creëren van waarde voor de klant.

Hoe je dit doet wordt in deze sessie toegelicht. De verschillen tussen ITIL3 en ITIL4 worden benoemd inclusief het nieuwe certificeringstraject en verwachte launch data. Ook wordt toegelicht hoe ITIL4 samen kan werken met methodieken als Agile, Scrum, DevOps en SIAM.

Deze sessie is onderdeel van onze #Samengroeien sessies
Vijfhart organiseert maandelijks Gratis sessies waarin je kennis maakt met de Future Skills binnen IT. We vertalen trends naar interactieve sessies van 1 dagdeel waarin een expert meer zal vertellen over de trend en faciliteren we kennisdeling met andere gelijkgestemde IT professionals.

WAAR EN WANNEER?
  • De sessie vindt plaats op vrijdag 13 september op onze locatie in Nieuwegein.
  • Aanvang 08:30 met koffie & thee 12:00 uur.
Sessie gemist? Bekijk dan de video!

 

_____

Wil je nog meer te weten komen over ITIL?
Neem dan eens een kijkje op onze speciale themapagina. Hier vind je alle trainingen, interessante nieuwsartikelen en handige downloads.

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid