Webinar Microsoft Teams – Beheersing (governance)

Teams is hét online samenwerkingsplatform van Microsoft. Het is geïntegreerd met andere Office 365 applicaties, zoals Groups, SharePoint en OneDrive. Het beheren van een Microsoft Teams-omgeving voor je gehele organisatie is geen gemakkelijke taak. Voorkom wildgroei, houd je gegevens veilig en laat alles zo efficiënt mogelijk functioneren door beheersmaatregelen vast te stellen. Hoe je dat doet? Dat leer je in deze webinar.

Onderwerpen

  1. Waarom is beheer belangrijk?
  2. Wie heeft er toegang en met welke rechten?
  3. Verschillen tussen Private en Public Teams/channels
  4. Bescherm je data

DEZE WEBINAR IS ONDERDEEL VAN ONZE KLOPPENDE VIJFHART WEBINARS

Vijfhart organiseert maandelijks Gratis webinars waarin je kennis maakt met de Future Skills binnen IT. In een webinar maak je kennis met het onderwerp. Een expert geeft een presentatie over het onderwerp en geeft jou de mogelijkheid om hier vragen over te stellen. Een webinar is geen mini-cursus of korte training. Kijk hier alle webinars terug.

WAAR EN WANNEER?

  • Deze webinar vindt plaats op vrijdag 18 september
  • Wij starten om 09:30 met de webinar en eindigen rond 10:30 uur

Kijk de webinar terug

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid