IBM Cognos Tips & Tricks event

Op 29 oktober a.s. organiseert onze partner AXIANS tijdens hun klantendag de IBM Cognos Tips & Tricks sessie in de Woonindustrie, Nieuwegein. Zij nemen je mee in de laatste ontwikkelingen van de meest recente versie van IBM Cognos Analytics, versie 11.1.3.

Naast de nieuwste ontwikkelingen heeft consultant Marloes van der Hoek weer een aantal praktische tips en tricks verzameld. Kortom na deze sessie ben je weer helemaal bij en voorbereid op wat komen gaat.

Sluit aan bij de klantendag: Innovations to Succes 2019!

IBM Cognos Tips en Tricks is dit jaar onderdeel van de klantendag 2019 van AXIANS. Sluit ook aan bij deze inspirerende dag met ongeveer 300 klanten en diverse partners waaronder natuurlijk IBM. Met een plenaire sessie, break-outs, demo- en techplein en nog veel meer.

Inschrijven

Alleen geïnteresseerd in IBM Cognos Tips en Tricks sessie?
– Ga naar de inschrijfpagina
– Kruis break-out sessie 1H aan (Cognos tips en tricks)
– Kom op 29 oktober 2019 naar de Woonindustrie NIeuwegein en volg de sessie van 11.50 – 13.05 uur

Geïnteresseerd in het volledige programma van de klantendag?
– Ga naar de inschrijfpagina
– Kruis break-out sessie 1H aan (Cognos Tips en Tricks)
– Kijk waar jouw interesse ligt voor andere sessies en kruis deze ook aan
– Kom op 29 oktober 2019 naar de Woonindustrie Nieuwegein en laat je de gehele dag vanaf 09.45 uur inspireren met een plenaire show, de break-outs, diverse demo’s en nog veel meer.

Wil je een IBM Cognos training volgen? Kijk dan bij ons overzicht van IBM Cognos trainingen.

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid