Gratis #Samengroeien webinar – Microsoft Role-Based certificeringen

Microsoft Role-Based certificeringen

Inschrijven voor dit webinar is niet meer mogelijk. 

Microsoft zet de uitrol van hun Role-Based trainingen en certificeringen door en neemt daarbij afscheid van de meer productgerichte trainingen en certificeringen. Door COVID-19 echter zijn bepaalde zaken wel vooruitgeschoven, zoals bijvoorbeeld de pensioendatum van de MCSA/D/E trainingen.

Echter, de omschakeling naar Role-Based blijft doorgaan en heeft dan ook invloed op alle IT Pro’s en organisaties die één of meerdere Microsoft Partner statussen gebruiken.

Wil je bijgepraat worden om te weten wat de meest recente ontwikkelingen zijn? Wat de gevolgen ervan zijn voor jouw eigen certificeringen en/of Microsoft Partner status?

Woon dan deze webinar bij waarin je binnen 1,5 uur geheel wordt bijgepraat.

DEZE SESSIE IS ONDERDEEL VAN ONZE #SAMENGROEIEN WEBINARS

Vijfhart organiseert maandelijks Gratis #Samengroeien webinars waarin je kennis maakt met de Future Skills binnen IT. In een #Samengroeien webinar maak je kennis met het onderwerp. Een expert geeft een presentatie over het onderwerp en geeft jou de mogelijkheid om hier vragen over te stellen. Een webinar is geen mini-cursus of korte training.

WAAR EN WANNEER?

  • Deze webinar vindt plaats op vrijdag 8 mei
  • Deze sessie wordt verzorgd door Marnix Wolf (MVP 2010-2019)
  • Wij starten om 09:30 met de webinar en eindigen rond – 11:00 uur.
Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid