Gratis #Samengroeien webinar – Alles wat je altijd al wilde weten maar niet durfde te vragen over Cloud computing

Cloud computing is de volgende stap in de evolutie van de IT. Altijd en overal jouw data en applicaties beschikbaar, schaalbaar met jouw business, een korte time-to-market van jouw applicaties, geen infrastructuur die beheerd moet worden en geen up-front investeringen in licenties. Veel softwareleveranciers hebben deze markt betreden, maar wat betekent de cloud voor jouw IT-omgeving?

Tijdens dit webinar zullen Marcel Kornegoor (Directeur AT Computing) en Bas van Kaam (Cloud Technologist bij Salomon IT) al je vragen rondom Cloud beantwoorden.

Of het nu gaat om het (wel of niet) inzetten van bepaalde technologieën, de potentiele impact op je organisatie, het kosten aspect, de eventuele voor- en nadelen van Cloud, of iets compleet anders, het maakt ons niets uit. Laat het ons weten en wij zorgen ervoor dat je vragen van een passend antwoord wordt voorzien, gegarandeerd!

Doelgroep

IT managers, de CIO/CEO/CFO, Cloud consultants en architecten.

DEZE SESSIE IS ONDERDEEL VAN ONZE #SAMENGROEIEN WEBINARS

Vijfhart organiseert maandelijks Gratis webinars waarin je kennis maakt met de Future Skills binnen IT. In een #Samengroeien webinar maak je kennis met het onderwerp. Een expert geeft een presentatie over het onderwerp en geeft jou de mogelijkheid om hier vragen over te stellen. Een webinar is geen mini-cursus of korte training.

WAAR EN WANNEER?

  • Deze webinar vindt plaats op vrijdag 5 juni
  • Wij starten om 09:00 met de webinar en eindigen rond 11:00 uur

Kijk de webinar terug

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid