Gratis #Samengroeien sessie – Groeimonitor, meegroeien met de digitale transitie

Veel organisaties worstelen met veranderende IT-rollen. Markten en organisaties veranderen en nieuwe IT technologieën hebben steeds meer impact op hoe bedrijven en professionals werken. Vijfhart ziet dat veel organisaties het lastig vinden om medewerkers mee te krijgen in het meedenken in deze veranderende IT-rollen.

IT moet niet alleen naar de organisatie kijken, andersom moet de business ook meer leren begrijpen van IT. Veel arbeidsintensieve processen worden de komende 10 jaar geautomatiseerd. Wat ga je morgen doen met de mensen die de banen hebben van gisteren? Hoe begeleid je medewerkers naar een volgende stap in hun carrière?

Organisaties zijn zodanig in verandering dat, enerzijds, functies komen te vervallen en, anderzijds, er een schreeuwend tekort is aan IT’ers. De Vijfhart Groeimonitor kan worden ingezet om zoveel medewerkers in deze te vervallen functies richting IT op te leiden en zo van een nieuwe toekomst te voorzien.

Tijdens deze #Samengroeien sessie demonstreren wij de Groeimonitor, gebaseerd op het Europese Competence Framework, en bespreken wij een praktijkcase. Het resultaat is inzicht of en hoe je de Groeimonitor in jouw organisatie kan inzetten.

Gerard Janssen

Docent

Dit college wordt gegeven door Gerard Janssen, opleidingsconsultant Vijfhart IT- opleidingen. Gerard zit al vele jaren in de IT. Begonnen als programmeur en via systeemanalist, systeemontwerper richting consultancy gegaan. Heeft een eigen softwarehouse gehad, dit in de jaren ’80 verkocht. Daarna als entrepreneur weer doorgegaan met systemen ontwikkelen. Ook dit bedrijf weer verkocht en terecht gekomen als consultant en interim manager in het voorfront van de IT-sector. Houdt zich nu bezig met het ontwikkelen en geven van cursussen en workshops voor Vijfhart, onder andere Blockchain, Big Data en Artificial Intelligence. Daarnaast is hij een van de centrale personen binnen Vijfhart met betrekking tot het e-Competence Framework en de Groeimonitor.

Deze sessie is onderdeel van onze #Samengroeien sessies

Vijfhart organiseert maandelijks Gratis sessies waarin je kennis maakt met de Future Skills binnen IT. We vertalen trends naar interactieve sessies van 1 dagdeel waarin een expert meer zal vertellen over de trend en faciliteren we kennisdeling met andere gelijkgestemde IT professionals.

Waar en wanneer
  • De sessie vindt plaats op vrijdag 5 juli op onze locatie in Nieuwegein.
  • Aanvang 08:30 met koffie & thee en wij gaan door tot ongeveer 12:00 uur
Interesse? Schrijf je dan nu in!

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid