Gratis #Samengroeien webinar – Introductie in CI/CD

Introductie in CI/CD

Deze webinar is al geweest. Kijk de webinar hier terug:

Bedrijven hebben een steeds grotere behoefte om flexibeler en sneller software te kunnen releasen. Agile werken heeft hierbij geholpen, door het software-ontwikkelproces te stroomlijnen. In 2010 kwamen Jez Humble en David Farley met het boek Continuous Delivery. Ze deden hiermee een uitbreidingsvoorstel op continuous integration, dat al door software ontwikkelaars werd toegepast. In diezelfde tijd begon de DevOps beweging op gang te komen. Een tijdje leefden Continuous Delivery en DevOps op twee aparte eilanden, maar inmiddels is daar verandering in gekomen: de kracht van DevOps kan enorm worden vergroot door toepassing van Continuous Delivery. Sleutel tot succes is hierbij de zogheten CI/CD pipeline. Tijdens deze webinar kijken we naar Continuous Integration, Continuous Delivery, Continuous Deployment en bekijken we hoe een CI/CD pipeline werkt en welke tools gebruikt kunnen worden.

Doel webinar:

Na deze webinar heb je een beter beeld van CI/CD pipelines, de tools en de context. Je doet inspiratie op om optimalisaties in je eigen IT-praktijk aan te brengen en je bent beter in staat om te bepalen hoe je jezelf verder kunt ontwikkelen op gebied van DevOps.

Onderwerpen:

  • Continuous Integration
  • Continuous Delivery
  • Continuous Deployment
  • DevOps
  • CI/CD Pipelines
  • Tools
  • Trends
  • Kansen & Valkuilen

Doelgroep:

Scum Masters, Product Owners, Ontwikkelaars (Dev), Testers, Architecten, Systeem Beheerders (Ops), Team Managers en Service Delivery Managers die meer willen weten over CI/CD.

Deze sessie is onderdeel van onze #Samengroeien webinars

Vijfhart organiseert maandelijks Gratis #Samengroeien webinars waarin je kennis maakt met de Future Skills binnen IT. In een #Samengroeien webinar maak je kennis met het onderwerp. Een expert geeft een presentatie over het onderwerp en geeft jou de mogelijkheid om hier vragen over te stellen. Een webinar is geen mini-cursus of korte training.

WAAR EN WANNEER?

  • De webinar vindt plaats op vrijdag 29 mei
  • Wij starten om 08:30 met de webinar en eindigen om 10:30 uur
Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid