Gratis #Samengroeien sessie – Een introductie in Blockchain en Smart Contracts

Steeds meer blockchain en smart contracts toepassingen zien het levenslicht in organisaties! Na de hype komen nu de daadwerkelijke implementaties. Steeds meer organisaties experimenteren met blockchain en smart contracts in hun bedrijfsvoering. Intern of samen met hun ketenpartners. Maar welke mogelijkheden biedt deze technologie nu? Wat zijn die smart contracts, wat is tokenization, hoe voorkomt het fraude in documenten en waarom is dit een van de belangrijkste bouwstenen in de digitale transitie?

In deze kennissessie nemen we je mee in blockchain en hoe dit is toe te passen. Aan de hand van theorie, praktijkvoorbeelden en hands-on opdrachten kom je achter de antwoorden op deze vragen en helpen wij je om het beste pad voor jou te ontdekken.

Victor van der Hulst

DOCENT

Deze #Samengroeien sessie wordt gegeven door Victor van der Hulst, Head of Solution Development binnen Axveco. Met het ontwikkelteam van developers en consultants zijn ze in staat uiteenlopende Blockchain projecten uit te voeren die ontstaan bij een idee en kunnen eindigen bij een brede implementatie. Dit kunnen ze alleen doen met een multidisciplinair team. Omdat je gezamenlijk simpelweg meer ziet en weet, en vooral elkaar continu inspireert.

Bekijk onze podcast over blockchain
Deze sessie is onderdeel van onze #Samengroeien sessies

Vijfhart organiseert maandelijks Gratis #Samengroeien sessies waarin je kennis maakt met de Future Skills binnen IT. We vertalen trends naar interactieve sessies van 1 dagdeel waarin een expert meer zal vertellen over de trend en faciliteren we kennisdeling met andere gelijkgestemde IT professionals.

WAAR EN WANNEER
  • De sessie vindt plaats op vrijdag 26 juli op onze locatie in Nieuwegein.
  • Aanvang 08:30 met koffie/thee/fris.
  • Het duurt tot ongeveer 12:00 uur

 

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid