Gratis #Samengroeien webinar – Een introductie in Blockchain en Smart Contracts

Inschrijven is niet meer mogelijk. 

Steeds meer blockchain en smart contracts toepassingen zien het levenslicht in organisaties! Na de hype komen nu de daadwerkelijke implementaties. Steeds meer organisaties experimenteren met blockchain en smart contracts in hun bedrijfsvoering. Intern of samen met hun ketenpartners. Maar welke mogelijkheden biedt deze technologie nu? Wat zijn die smart contracts, wat is tokenization, hoe voorkomt het fraude in documenten en waarom is dit een van de belangrijkste bouwstenen in de digitale transitie?

In deze webinar nemen we je mee in blockchain en hoe dit is toe te passen. Aan de hand van theorie, praktijkvoorbeelden en hands-on opdrachten kom je achter de antwoorden op deze vragen en helpen wij je om het beste pad voor jou te ontdekken.

DOCENT

Alex-DowdallsDeze #Samengroeien sessie wordt gegeven door Alex Dowdalls, oprichter en partner bij Axvexo B.V. Door inzet van digitale technologieën helpen zij organisaties hun businessmodel te vernieuwen. Hij werkt met financiële, industriële en overheidsinstellingen met thema’s zoals het data gedreven cq platform businessmodel, blockchain en slimme contracten, kunstmatige intelligentie en de inbedding van governance, risk en compliance.
Naast zijn consultancy werkzaamheden is Alex een bekende platform spreker, doceert hij op Nyenrode University, NCOI en andere opleidingsinstituten en is hij startup mentor bij Yes! Delft – het innovatieplatform van TU Delft.

Bekijk onze podcast over blockchain

Deze webinar is onderdeel van onze #Samengroeien webinars

Vijfhart organiseert maandelijks Gratis #Samengroeien webinars waarin je kennis maakt met de Future Skills binnen IT. In een #Samengroeien webinar maak je kennis met het onderwerp. Een expert geeft een presentatie over het onderwerp en geeft jou de mogelijkheid om hier vragen over te stellen. Een webinar is geen mini-cursus of korte training.

WAAR EN WANNEER

  • De webinar vindt plaats op vrijdag 24 april 
  • De webinar begint om 08:30 en duurt tot ongeveer 12:00 uur

Sfeerimpressie #Samengroeien sessie

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid