Gratis #Samengroeien webinar – Datawarehouse automation Introductie

Datawarehouse automation introductie

Inschrijven is niet meer mogelijk. 

Altijd al meer willen weten over DataWarehouse automation? Schrijf je dan nu in voor de #Samengroeien webinar – Datawarehouse automation introductie.

De BI wereld verandert, ontwikkelingen volgen elkaar in een rap tempo op. Hoe hou je als IT-organisatie binnen deze turbulente tijd je hoofd boven water? Het is daarom noodzakelijk om de kosten voor je BI ETL-processen in de hand te houden. Maar hoe kun je dat dan doen?

Tijdens deze sessie wordt een unieke BI project automation-softwaretool getoond. Met deze slimme software richt je de implementatie van jouw ETL project eenvormiger, sneller, flexibeler én goedkoper in dan ooit tevoren. Met deze automation-software genereer je voor het grootste gedeelte jouw project. Daarbij wordt circa 95% van de ETL- en database-componenten niet meer gebouwd door schaarse BI-developers, maar vervaardigd door de productivity boosters van de automation-software zelf.

Van Outsourcing naar insourcing?

De nieuwe generatie BI ETL software is niet alleen een geïntegreerde metadata repository-omgeving die beperkt is tot datatransformatieprocessen. Deze automation-softwaretool dwingt namelijk ook metadata af op een eenvormige en geïntegreerde wijze via business rules, datakwaliteitscriteria en master datamanagement.  Hierdoor verleg je in de nabije toekomst de BI ETL software invulling van outsourcing naar insourcing. Dit in combinatie met de zeer sterke automation-software tool die je kan aanpassen op jouw eigen wensen.

Doel sessie:

Kennis van wat mogelijk is m.b.v. DataWarehouse automation.

Onderwerpen:

  • DatawareHouse automation met PostgreSQL en Python

Benodigde voorkennis:

Kennis van BI ETL-software.

Doelgroep:

BI managers en BI ETL specialisten.

Deze sessie is onderdeel van onze #Samengroeien webinars

Vijfhart organiseert maandelijks Gratis #Samengroeien webinars waarin je kennis maakt met de Future Skills binnen IT. In een #Samengroeien webinar maak je kennis met het onderwerp. Een expert geeft een presentatie over het onderwerp en geeft jou de mogelijkheid om hier vragen over te stellen. Een webinar is geen mini-cursus of korte training.

Schrijf je ook in voor de webinar Datawarehouse automation Deepdive op 22 mei. Klik hier voor meer informatie.

WAAR EN WANNEER?

  • Deze webinar vindt plaats op vrijdag 15 mei
  • Wij starten om 09:00 met de webinar en eindigen om 11:00 uur
Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid