Gratis #Samengroeien webinar – Datawarehouse automation deepdive

Datawarehouse automation deepdive

Inschrijven is niet meer mogelijk. 

Wil jij alles willen weten over Datawarehouse automation? Schrijf je dan nu in voor de #Samengroeien webinar – Datawarehouse automation deepdive.

Tijdens deze webinar wordt in detail getoond hoe je een volledig Datawarehouse kunt genereren met de automation-software ‘Powerpack for PostgesSQL & Python’. Met deze automation-software genereer je 95% van de ETL- en database-componenten.

Deze productivity boosters van de automation-software worden in detail uitgelegd en gedemonstreerd.

Details van Datawarehouse automation weten?

Tijdens deze deepdive webinar wordt een volledig Datawarehouse gegenereerd en de gegenereerde ETL software gerund.

Je kunt zien hoe dit generatie proces in detail werkt. Alle Datawarehouse architectuur area’s worden daarbij gedemonstreerd, Staging-, History-, Business- en Datamart-area. Voor al deze area’s wordt ingegaan op de DDL- en de ETL-generatie. Hierbij worden diverse type bronnen ontsloten, database sources Oracle, SQLServer, MySQL, en PostgreSQL en File sources in CSV,JSON en XML formaat. Er wordt stilgestaan hoe de conversie van de datatypes worden omgezet naar een Datawarehouse in de opensource database PostgreSQL. De rol van Python in dit generatie proces wordt daarbij bekeken.

Verder wordt uitgelegd hoe er in het ETL-proces wordt omgegaan met logging, error-handling en robuustheid van het ETL-proces.

Tenslotte wordt ingegaan op de flexibiliteit van het generatie proces en hoe je deze software kunt onderhouden zonder afhankelijk te zijn van de leverancier van deze Powerpack Datawarehouse automation tool.

Doel sessie:

Kennis van wat mogelijk is m.b.v. Datawarehouse automation.

Onderwerpen:

Deepdive in Datawarehouse automation met PostgreSQL en Python.

Voorkennis:

Goede kennis van BI ETL-software.

Doelgroep:

BI ETL specialisten en BI managers.

Deze sessie is onderdeel van onze #Samengroeien webinars

Vijfhart organiseert maandelijks Gratis #Samengroeien webinars waarin je kennis maakt met de Future Skills binnen IT. In een #Samengroeien webinar maak je kennis met het onderwerp. Een expert geeft een presentatie over het onderwerp en geeft jou de mogelijkheid om hier vragen over te stellen. Een webinar is geen mini-cursus of korte training.

WAAR EN WANNEER?

  • Deze webinar vindt plaats op vrijdag 22 mei
  • Wij starten om 09:00 met de webinar en eindigen om 11:00 uur
Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid