Gratis #Samengroeien – Microsoft Azure & Role-based trainingen

Altijd al meer willen weten over Azure en de bijbehorende Role-Based certificeringen? Schrijf je dan nu in voor de #Samengroeien sessie – Microsoft Azure: De impact van de cloud op uw bedrijf en Role-Based certificeringen.

De cloud is er en gaat niet meer weg. Sterker nog, alle innovatie vindt eerst plaats in de cloud en wanneer er vraag en gelegenheid voor is, gaat het uiteindelijk een keer naar on-premise. Hoe dan ook, de cloud is leidend geworden in IT en zal de komende jaren qua momentum en impact toenemen. Dit heeft ook gevolgen voor de bijbehorende IT opleidingen.

Dit is ook van toepassing op de cloud van Microsoft, Azure geheten. De Azure cloud is groot, veelzijdig en zeer krachtig. Logisch dat vele bedrijven (deels) afscheid nemen van hen on-premise IT omgevingen en naar Azure migreren.

Dit heeft een enorme impact op de manier waarop IT wordt gedaan en ervaren. Zowel voor de eindgebruikers als de IT organisatie zelf. Een verschuiving van beheer naar regie. Beheerders moeten zichzelf nieuwe vaardigheden aanleren en de bijbehorende Role-Based certificeringen behalen om op een slagvaardige manier gebruik te maken van alles wat Azure te bieden heeft.

Wil je weten wat Azure voor jouw organisatie kan betekenen? Welke impact dit heeft op IT medewerkers? Welke nieuwe Microsoft Role-Based certificeringen er allemaal uit zijn gekomen in de laatste maanden? En wat de achterliggende gedachtes van Microsoft hierbij zijn?

Kom dan naar deze #Samengroeien sessie en leer dat ‘Digital Transformation’ zoveel meer is dan een loze marketingkreet.

Deze sessie is onderdeel van onze #Samengroeien sessies

Vijfhart organiseert maandelijks Gratis #Samengroeien sessies waarin je kennis maakt met de Future Skills binnen IT. We vertalen trends naar interactieve sessies van 1 dagdeel waarin een expert meer zal vertellen over de trend en faciliteren we kennisdeling met andere gelijkgestemde IT professionals.

WAAR EN WANNEER?
  • De sessie vindt plaats op vrijdag 28 juni op onze locatie in Nieuwegein.
  • Aanvang 08:30 – 12:00 uur.

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid