GRATIS #Samengroeien – Introductie in Machine Learning met Microsoft C# en ML.NET

Machine Learning en Artificial Intelligence (AI) zijn heel erg populair op dit moment. Maar wist je dat je helemaal geen Python hoeft te kennen om met machine learning aan de slag te gaan? Microsoft heeft sinds kort een eigen machine learning component uitgebracht genaamd ‘ML.NET’, en hiermee kun je met een paar regels code al vrij complexe AI-modellen bouwen en trainen.

In deze kennissessie laten we je precies zien wat je allemaal kunt doen met ML.NET, en hoe je er zeer eenvoudig machine learning applicaties in C# mee kunt bouwen. Aan de hand van theorie en praktijkvoorbeelden laten we je zien hoe je deze technologie zelf kunt toepassen in je eigen organisatie.

Deze sessie is onderdeel van onze #Samengroeien sessies

Vijfhart organiseert maandelijks Gratis sessies waarin je kennis maakt met de Future Skills binnen IT. We vertalen trends naar interactieve sessies van 1 dagdeel waarin een expert meer zal vertellen over de trend en faciliteren we kennisdeling met andere gelijkgestemde IT professionals.

WAAR EN WANNEER
  • De sessie vindt plaats op vrijdag 27 september op onze locatie in Nieuwegein.
  • Aanvang 08:45 met koffie & thee en wij gaan door tot ongeveer 12:00 uur
SESSIE GEMIST? BEKIJK DAN DE VIDEO!

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid