Gratis #Samengroeien – De Mogelijkheden & Kracht Van Artificial Intelligence (AI)

Kunstmatige Intelligentie ook wel Artificial Intelligence (AI) geheten. Wat kun je er mee? Is het alleen een hype of zoveel meer?

Feit is dat AI heel veel te bieden heeft en dat per bedrijfssituatie de toepassing er van sterk kan en zal verschillen in vergelijking met andere bedrijven. Daarbij is AI niet beperkt tot een technische (punt)oplossing maar heeft ook veel te maken met PPO, People, Processes & Organization.

Was voorheen AI voorbehouden voor een kleine selectie van grote bedrijven, met de cloud is dit echt veranderd en kan elk bedrijf gebruik maken van AI, zonder al te grote investeringen aan te moeten gaan. Hiermee komt AI in het bereik van vele bedrijven te liggen en kan het slim ingezet worden.

De mate van succes van een AI implementatie hangt dan ook sterk samen met PPO en de bijbehorende dynamiek. Immers, een bedrijf en de omgeving waarin deze opereert staat niet snel maar is aan verandering onderhevig. De toepassing van AI zal daarin dus mee moeten groeien en ontwikkelen. Het mooie van AI is, dat dit allemaal mogelijk is. Een goed doordachte implementatie ervan is daarbij wel van cruciaal belang.

Tijdens deze sessie zal onze partner Reimagine, zeer ervaren in AI ontwerpen, implementaties en verbeteringen, uit de doeken doen wat AI is en aan de hand van een aantal actuele voorbeelden laten zien wat AI in de verschillende bedrijfstypes kan realiseren. Ook zal er besproken worden wat er qua PPO nodig is om AI tot een succes te maken en er voor te zorgen dat het echt gaat landen in de manier waarop het desbetreffende bedrijf zijn processen uitvoert.

Deze sessie is onderdeel van onze #Samengroeien sessies

Vijfhart organiseert maandelijks Gratis sessies waarin je kennis maakt met de Future Skills binnen IT. We vertalen trends naar interactieve sessies van 1 dagdeel waarin een expert meer zal vertellen over de trend en faciliteren we kennisdeling met andere gelijkgestemde IT professionals.

WAAR EN WANNEER
  • De sessie vindt plaats op vrijdag 26 juli op onze locatie in Nieuwegein.
  • Aanvang 13:00 met koffie & thee en wij gaan door tot ongeveer 16:15 uur
Sessie gemist? Bekijk dan de video!

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid