Gratis proeverij; 3 trainingen op leiderschap/NLP-gebied

Altijd al meer inzicht in en sturing van je eigen gedrag en dat van anderen willen hebben? Kom dan naar de ‘Proeverij’ van JBBX.

  • Wil je beschikken over betere communicatieve vaardigheden?
  • Wil je daadwerkelijk de stap zetten die voor jou het verschil zal maken?
  • Wil je loskomen van beperkende strategieën en patronen?
  • Wil je doelgericht en authentiek handelen?

Dan is deze ‘proeverij’ geschikt voor jou!

Waarom wij je graag die unieke ervaring geven

Als klein jongetje droomde ik van een carrière bij de NASA. Ik koos echter voor de TU Eindhoven, technische bedrijfskunde voor de financiële zekerheid en pas later kwam de persoonlijke groei. Ik was jaren werkzaam als Marketing Manager bij Procter & Gamble en KPN, waar ik genoot van mijn succes, maar wel mijn eigen waarden soms opzij zette.

Het omslagpunt kwam in 2004, toen ik zowel in werk als privé een lastig jaar had. Het was tijd om mezelf af te vragen wat ik werkelijk wilde. Ik besloot authentiek te willen leven en voortaan mijn hart te volgen.

Sinds 2007 ben ik ondernemer, trainer en coach in het raken van mensen. In werk en privé leef ik voluit, dat voelt voor mij het grootste succes. Met JBBX wil ik voor zoveel mogelijk mensen een verschil maken, doordat ze écht leven vanuit hun potentieel.

Ik geloof dat echte verandering blijvend is en geef graag de mogelijkheid om in de Proeverij kosteloos kennis te maken met onze manier van werken. 

Jan Bart Brockhuis, eigenaar JBBX, Team Facilitator, trainer en coach.

Waar en wanneer is de Proeverij?
De Proeverij vind plaats op 9 april in de ruimte van JBBX, aan de Laan van Meerdervoort 187 in Den Haag.
We starten om 19.00 uur en eindigen om 21.00 uur.
Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid