Gratis Microsoft 365 Fundamentals (MS-900) Discovery

Ben jij werkzaam in de IT maar niet als IT professional? Dus je hebt wel te maken met deze ‘bloedgroep’ als collega’s maar zelf doe je accountmanagement of bijvoorbeeld de aansturende (project) kant? Of vervul je een HR (of een andere management) rol waarbij je dagelijks contact hebt met de Microsoft 365 Pro’s?

Dan is het wel zo handig om te weten wat Microsoft 365 is, doet en levert: een heleboel! Maar ja, zelf ben je GEEN doorgewinterde Microsoft 365 expert. Er zijn voldoende Microsoft cursussen om daar iets aan te doen. Alleen zijn de meeste er van TE technisch. Jouw collega’s, stuk voor stuk Microsoft 365 experts, willen het allemaal uitleggen maar na de derde zin is ook hen uitleg te technisch…

Wat nu?

Er is een Microsoft cursus welke jou de basis van Microsoft 365 leert. Dat is de MS-900, Microsoft 365 Fundamentals. Maar ja. Is die cursus het dan wel? Duurt maar één dag. Maar ook één dag met teveel techniek is niet wat je zoekt. Hoe verder? Waar te zoeken? En wat?

Hier is het antwoord! Een drie uur durende webinar: De MS-900 Discovery waarin jij de basis van Microsoft 365 krijgt uitgelegd. Wat het is, wat het doet en levert. 100% in het Nederlands en geen technische verhalen! En dat alles GRATIS!

Tijdens de discovery hebben we pauzemomenten ingepland zodat je voor jezelf een nieuwe kopje koffie kan inschenken 😉

Over de Discovery

Deze webinar kun je zien als een soort ontdekking van wat eendaagse MS-900 cursus allemaal te bieden heeft. Wil je na deze webinar nog meer leren over Microsoft 365, en zelfs het bijbehorende certificaat (Microsoft 365 Fundamentals) behalen? Na deelname aan de discovery ontvang je een zeer aantrekkelijke aanbieding om jou over de streep te trekken.

Kijk hieronder de webinar terug!

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid