Weet jij welke Microsoft Role-Based certificering je nodig hebt? (eBook)

Digitale transformatie is nu! De afgelopen jaren hebben de ontwikkelingen van de cloud nog geen moment stilgestaan. De invloed en impact van de cloud is enorm: de manier waarop we naar IT kijken, het inrichten en het toepassen. Deze impact zal alleen maar verder toenemen en IT nog ingrijpender veranderen.

Zo heeft de cloud ook grote impact op Microsoft en haar certificeringsstrategie. Om als groot IT-bedrijf mee te gaan met de veranderingen en relevant te blijven, heeft Microsoft een geheel nieuwe certificeringsstrategie uitgerold waarbij de oude bekende (zoals MCSA, MCSE) certificeringen zijn vernieuwd of komen te vervallen.

Marnix Wolf, voormalig senior consultant voor verschillende Microsoft technologieën en toepassingen, heeft alle veranderingen op de voet gevolgd. In zijn eBook legt hij uit welke impact de cloud op Microsoft heeft en hoe de daardoor noodzakelijke nieuwe certificeringsstrategie eruitziet. Daarnaast lees je alles over de verschillende clouds van Microsoft en leer je welke cloudgebaseerde certificering ervoor beschikbaar is.

Wil jij je als IT-professional onderscheiden door je te certificeren?
Download dan via het onderstaande formulier het eBook, zodat je zeker weet dat je de juiste Microsoft Role-Based certificering kiest.

Heb je na het lezen van dit eBook toch nog vragen? Wij helpen je graag!
Stel je vraag via 088 – 542 78 48 of via ons contactformulier.

Download het gratis eBook
 


 

Wil je nog meer te weten komen over Microsoft development & beheer?
Neem dan eens een kijkje op onze speciale themapagina. Hier vind je alle trainingen, interessante nieuwsartikelen en handige downloads.

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid