Weet jij welke Microsoft Role-Based certificering je nodig hebt? (e-book)

De afgelopen jaren hebben de ontwikkelingen van de cloud geen moment stilgestaan. De invloed en impact van de cloud is enorm: de manier waarop we naar IT kijken, het inrichten en het toepassen. Deze impact zal alleen maar verder toenemen en de IT nog ingrijpender veranderen.

Zo heeft de cloud ook grote impact op Microsoft en haar certificeringsstrategie. Om als groot IT-bedrijf mee te gaan met de veranderingen en relevant te blijven, heeft Microsoft een  certificeringsstrategie uitgerold waarbij de bekende certificeringen (zoals MCSA, MCSE) zijn vernieuwd of komen te vervallen.

Onze docent Marnix Wolf, voormalig senior consultant voor verschillende Microsoft technologieën en toepassingen, heeft alle veranderingen op de voet gevolgd. In zijn e-book legt hij uit welke impact de cloud op Microsoft heeft en hoe de daardoor noodzakelijke nieuwe certificeringsstrategie eruitziet. Daarnaast lees je alles over de verschillende clouds van Microsoft en leer je welke cloudgebaseerde certificering ervoor beschikbaar is.

Wil jij je als IT-professional onderscheiden door je te certificeren?
Download dan via het onderstaande formulier het e-book, zodat je zeker weet dat je de juiste Microsoft Role-Based certificering kiest. Heb je vragen? Laat het ons weten. Bel 088 – 542 78 48 of mail info@vijfhart.nl.
 

Download het gratis e-book 

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid