ITIL Foundation proefexamen

Ben jij klaar voor het ITIL 4 Foundation examen? Test je skills en doe het ITIL Foundation proefexamen (Engels). Uiteraard heb je dan ook de antwoorden van het ITIL Foundation examen nodig.

En, ben je er klaar voor?

Het ITIL examen is Engelstalig en bestaat uit 40 meerkeuze vragen. Je hebt in totaal 60 minuten om de vragen te beantwoorden. Voor non-native speakers komt er 25% extra tijd bij. Uiteindelijk dien je minimaal 26 van de 40 punten te behalen om te slagen.

Doordat wij officieel AXELOS geaccrediteerde opleider zijn,  is het sinds 1 november 2019 niet meer mogelijk de training zonder het examen te kopen. De reden dat AXELOS hier voor kiest komt voort uit kwaliteitsbewaking en validatie van het leerproces. Uiteraard kan je nog wel altijd en los examen kopen, al moet je dan wel bij ons (in het verleden) de training gevolgd hebben. Bekijk onderstaand de ITIL Foundation training die bij jou past:

ITIL 4 Foundation

Bekijk alle ITIL 4 trainingen en examens >

ITIL v3 Foundation

 

_____

Wil je nog meer te weten komen over ITIL?
Neem dan eens een kijkje op onze speciale themapagina. Hier vind je alle trainingen, interessante nieuwsartikelen en handige downloads.

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid