Nieuw!

Vijfhart Salestransitie®

Vijfhart Salestransitie

Wat is dé cruciale succesfactor bij een Salestransitie? En welke kennis en vaardigheden heb je hierbij nodig? De Vijfhart Salestransitie helpt jou bij de digitale transformatie van jouw organisatie.

Vijfhart Salestransitie

In samenwerking met David Hulsenboom ontwikkelde Vijfhart een energiek trainingsprogramma om commerciële organisaties te begeleiden bij succesvolle Salestransitie. Als IT-opleider weet Vijfhart als geen ander welke impact de digitale transformatie heeft op de moderne bedrijfsvoering. En David Hulsenboom heeft zijn sporen reeds verdiend en begeleidde al vele bedrijven succesvol bij deze business- en salestransities. De samenwerking die ontstond bleek succesvol en de kennis die we opdeden delen we nu graag met jou. In trainingssessies die gericht zijn op de transformatie van het sales proces én de sales medewerker!

Hoe hou je je staande in een continu veranderende markt?

Hoe zorg je ervoor dat je je staande houdt in een markt met een sterk potentiële groei, maar ook met een hoge mate van onzekerheid en complexiteit die lang niet altijd helder is. Deze dynamiek noemen wij VOCO, wat staat voor:

Veranderingen: die binnen organisaties exponentieel toenemen
Onvoorspelbaarheid: die hierdoor een vast gegeven is
Complexiteit: van de bedrijfsvoering en achterliggende techniek die groter wordt
Onduidelijkheid: die de overhand krijgt en zorgt voor reactief gedrag.

VOCO leidt tot onbewuste reactiviteit en zelfs passiviteit bij Sales en Sales Management. Resultaten zijn niet meer vanzelfsprekend en de onvoorspelbaarheid heeft een directe impact op de identiteit en overtuiging van Sales. Juist die overtuiging is nodig om zowel de interne organisatie als de klant mee te nemen in de waarde die geleverd moet worden. Wij zorgen ervoor dat de overtuiging terug komt!

Onze aanpak: van weten naar doen

VOCO vraagt een andere manier van werken, samenwerken en leren. En dat is waar Vijfhart en David Hulsenboom elkaar hebben gevonden. Wij zijn ervan overtuigd dat duurzaam resultaat voorkomt uit een activeringsmechanisme en de daaruit voortvloeiende beweging. Ontbreekt de focus op de activering en de beweging dan leidt dit ertoe dat medewerkers de training zullen volgen zoals van hen verwacht wordt, maar dat de gewenste en noodzakelijke effecten uitblijven. Voegt de training daarentegen waarde toe vanuit identiteit en overtuiging, dan zal een medewerker alles doen wat in zijn vermogen ligt om het geleerde in stand te houden.

Met trainings-, coachings- en challenge-sessies op groeps-, team en individueel niveau zorgen wij ervoor dat de overtuiging terugkomt. Hierdoor nemen de energie en het enthousiasme toe en dit leidt ongetwijfeld tot tastbare resultaten.

Meer weten over het trainingsprogramma?

Wil jij ook geïnspireerd raken en ervoor zorgen dat je Sales-organisatie de slag maakt in deze digitale transformatie? We komen graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken. Laat via onderstaand formulier je gegevens achter en we nemen contact met je op.

Ben jij meer op zoek naar Soft Skills trainingen? Klik dan hier.

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Loading...
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid