Vijfhart > Bedrijfsprofiel > Routebeschrijving Nieuwegein

VIJFHART VESTIGING NIEUWEGEIN

Te Nieuwegein is één van de opleidingscentra van Vijfhart gevestigd. Deze vestiging is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar.

Vestigingsadres

Iepenhoeve 39
3438 MR Nieuwegein

Reist u met de auto en gebruikt u een navigatiesysteem?
Geef dan Blokhoeve 5 als adres in. Aan de overkant van de straat vindt u onze vestiging.

Klik hier om Vijfhart vestiging Nieuwegein op te zoeken in Google Maps.

Correspondentieadres

Arnhemsestraatweg 33, 6881 ND Velp
Telefoon: +31-(0)88-5427848


Vestiging Nieuwegein

ROUTEBESCHRIJVING NIEUWEGEINPer openbaar vervoer:

Komende vanuit het Centraal station Utrecht neemt U de sneltram naar Nieuwegein. U stapt uit bij de eerste halte in Nieuwegein (halte Zuilenstein). Op het perron staande ziet U direct over de parallelweg het "Nieuwegeins Business Center".

Ga verder bij: (*)


Eigen vervoer:

Vanuit Amsterdam (A2)

Komende vanuit de richting Amsterdam, rijdt u op het verkeersplein Oudenrijn in de richting Arnhem. Vervolgens kiest u de afslag Nieuwegein (16). Onderaan deze afrit gaat u bij de verkeerslichten rechtsaf. U rijdt dan op de A.C. Verhoefweg. Bij de tweede verkeerslichten (oriëntatiepunt: Shellstation aan uw linkerhand) gaat u linksaf, afslag 'Blokhoeve-Z'. U rijdt de Symfonielaan in. Bij het eerste verkeerslicht linksaf, het ‘Nieuwegeins Business Center’ ligt dan recht voor u. Ga verder bij: (*)

Vanuit Breda/Gorinchem (A27)

Komende vanuit de richting Breda/Gorinchem houdt u op de A27 bij knooppunt Everdingen schuin rechts aan naar de A2 richting Utrecht-West/Amsterdam. Ga verder bij de beschrijving: "Vanuit 's Hertogenbosch".

Vanuit 's Hertogenbosch (A2)

Komende vanuit de richting 's Hertogenbosch neemt u de afslag richting Nieuwegein / IJsselstein / Schoonhoven. Bovenaan deze afslag gaat u bij het verkeerslicht rechtsaf. Bij de eerste verkeerslichten gaat u rechtdoor. Bij de volgende verkeerslichten gaat u linksaf. U rijdt dan op de A.C. Verhoefweg. Bij de derde verkeerslichten gaat u rechtsaf, afslag 'Blokhoeve-Z'. U rijdt de Symfonielaan in. Bij het eerste verkeerslicht linksaf, het ‘Nieuwegeins Business Center’ ligt dan recht voor u. Ga verder bij: (*)

Vanuit Den Haag (A12)

Komende vanuit de richting Den Haag rijdt u over de A12 richting Arnhem. Volg op het knooppunt Oudenrijn de A12 richting Utrecht-Zuid. Vervolgens kiest u de afslag Nieuwegein (16). Onderaan deze afrit gaat u bij de verkeerslichten rechtsaf. U rijdt dan op de A.C. Verhoefweg. Bij de tweede verkeerslichten (oriëntatiepunt: Shellstation aan uw linkerhand) gaat u linksaf, afslag 'Blokhoeve-Z'. U rijdt de Symfonielaan in. Bij het eerste verkeerslicht linksaf, het 'Nieuwegeins Business Center' ligt dan recht voor u. Ga verder bij: (*)

Vanuit Hilversum - Amersfoort (A27)

Komende vanuit de richting Hilversum - Amersfoort passeert u het knooppunt Lunetten. In de bocht A27 naar de A12 dient u rechts aan te houden (parallelbaan aanhouden). Volg de parallelbaan van de A12 richting Nieuwegein. Na het passeren van het Amsterdam Rijnkanaal neemt u de afslag Nieuwegein (16). Onder aan de afslag gaat u bij de verkeerslichten rechtsaf de Papendorpseweg op. Deze weg gaat over in de A.C. Verhoefweg. Bij de vierde verkeerslichten (oriëntatiepunt: Shellstation aan uw linkerhand) gaat u linksaf, afslag 'Blokhoeve-Z'. U rijdt de Symfonielaan in. Bij het eerste verkeerslicht linksaf, het 'Nieuwegeins Business Center' ligt dan recht voor u. Ga verder bij: (*)

Vanuit Arnhem (A12)

Komende vanuit de richting Arnhem neemt u op het knooppunt Lunetten de afslag A27/Ring Utrecht richting Nieuwegein. Volg de parallelbaan van de A12 richting Nieuwegein. Na het passeren van het Amsterdam Rijnkanaal neemt u de afslag Nieuwegein (16). Onder aan de afslag gaat u bij de verkeerslichten rechtsaf de Papendorpseweg op. Deze weg gaat over in de A.C. Verhoefweg. Bij de vierde verkeerslichten (oriëntatiepunt: Shellstation aan uw linkerhand) gaat u linksaf, afslag 'Blokhoeve-Z'. U rijdt de Symfonielaan in. Bij het eerste verkeerslicht linksaf, het 'Nieuwegeins Business Center' ligt dan recht voor u. Ga verder bij: (*)


(*) Wanneer u het terrein (Blokhoeve) opkomt dient u tussen het 'Home Trade Center' en het 'Nieuwegeins Business Center' (NBC) naar de achterzijde van het terrein te rijden/lopen. Na het gebouw van het NBC verlaat u de Blokhoeve en gaat u rechtsaf de Iepenhoeve in. Na enkele meters bent u gearriveerd bij Vijfhart, duidelijk herkenbaar aan het witte pand met een rode entree.

Parkeergelegenheid

Direct voor het pand van Vijfhart is er een beperkt aantal parkeerplaatsen. Echter wanneer u het NBC passeert zult aan weerszijden zien dat er voldoende parkeergelegenheid is (ca. 1200 plaatsen).