Vijfhart > Oracle
Zoek een Opleiding, Cursus of Training :

Oracle Training, Cursus en Opleiding

Indien u op zoek bent naar een praktijkgerichte Oracle Training, Cursus of Opleiding bent u bij Vijfhart IT-Opleidingen aan het juiste adres. Sinds 1984 staat Vijfhart voor kwaliteit. Samen met Oracle specialisten zorgen wij er continue voor dat ons aanbod perfect aansluit op de, nog altijd groeiende, Oracle portfolio.

U kunt bij Vijfhart een keuze maken uit maar liefst 150 verschillende lesprogramma's. Wilt u uw database kennis te vergroten? Alles halen uit de beschikbare business intelligence oplossingen? Of juist de inzet van (Fusion) Middleware software optimaliseren? Met docenten uit de praktijk, de keuze uit klassikaal of persoonlijk begeleid onderwijs en een groot aantal opleidingsniveaus biedt Vijfhart IT-Opleidingen voor elke professional een Oracle Training, Cursus of Opleiding die perfect aansluit op zijn of haar wensen.

Vijfhart IT-Opleidingen ondersteund sinds 1984 bedrijven uit verschillende sectoren bij het behalen van hun doelstellingen op IT gebied. Onze Accountmangers en docenten staan voor u klaar wanneer u op zoek bent naar advies of hulp nodig heeft bij het invullen van uw opleidingsbehoefte. Heeft u een vraag of wilt u advies? Neem contact met ons op!

Staat de cursus van uw keuze er niet bij of wilt u meer informatie? Neem dan contact met onze afdeling verkoop op.

Over Oracle

Oracle Corporation behoort tot de grootste softwarebedrijven van de wereld. De oprichter en huidig CEO van Oracle is Larry Ellison. Wereldwijd heeft Oracle meer dan 60.000 werknemers en is de laatste tijd vaak in het nieuws te vinden met grote overnames van bedrijven als Peoplesoft, Hyperion en BEA Systems.

Oracle is vooral bekend door zijn relationele databasesysteem (RDBMS). Naast database software levert Oracle ook diverse bedrijfsapplicaties in de vorm van ERP en CRM pakketen. Denk hierbij aan Oracle E-Business suite en Oracle Fusion.

Oracle Opleiding, Cursus, Training
Bekijk hier onze video over ons Oracle Cursus aanbod